Naturnära egenvård från norden | Fri frakt från 399kr

Tips & vägledning

Natur

Torrhetsproblematik, trött och glåmig hud och tidiga ålderstecken beror ofta på brist på näring. Tillsammans med stress, trötthet och hormonell obalans kan huden bli skör och känslig. Men det finns hopp och med rätt näring kan huden återfå sin balans. 

Shutterstock 623697488 (Kopia) 1

frågor & svar

 

Här har vi samlat vanliga frågor som vi får från kunder.
Om du inte hittar svar på de frågor du har, är du alltid välkommen att kontakta oss.

 

Till frågor och svar

 

 

 

Shutterstock 788479111 (Kopia)

Boka rådgivning

 

Ibland kan det kan vara svårt att veta vilka produkter som passar just din hud eller hårbotten. Vi vet att det ofta blir en tröttsam och dyr historia i jakten på att hitta rätt produkt. Vi finns här för att hjälpa dig!

 

Om du upplever besvär med din hud, hårbotten eller slemhinnor kan du boka kostnadsfri telefonrådgivning. 

Boka rådgivning

Numera visar jag obrytt upp min hud, men så har det inte alltid varit. För några år sedan täcktes en tredjedel av min överkropp av hud så torr och irriterad att klådan höll mig vaken på nätterna. Men det är längesedan nu. Idag har jag Q for Skin att tacka för min lugna, nöjda hud och därmed förbättrade livskvalitet.

 

Lina

Svarta-vinbar
Svarta-vinbar

Unikt näringskoncept

 

Känner du till att forskning visar att Omega-3 och Omega-6 av god kvalitet och i balans är livsnödvändiga fettsyror för vitalitet i huden?

 

Fettsyrorna reglerar bland annat fuktnivån och stärker hudens motståndskraft. Brist på dessa ger upphov till torr hud, ökad solkänslighet, glåmig hy, rynkutveckling och hyperpigmentering. I våra nordiska bärs extremt små fröer har man funnit att det finns naturligt stora mängder Omega-3 och Omega-6 i perfekt balans. Den näringen finns i vår produktserie.

 

TILL ALLA PRODUKTER