Naturnära egenvård från norden | Fri frakt från 399kr

Hår & hårbotten

Harvard Header

 

Q for Skin erbjuder professionell hårvård speciellt utvecklat för det nordiska klimatet. Vilken produkt passar ditt hår och dina behov?


Fukt och glans

Har du torrt, slitet hår som är i behov av extra fukt och näring? Då är Nourishing Shampoo det bästa valet för dig! Med sitt rika innehåll av svartvinbärsfröolja och andra vårdande ingredienser får håret de bästa förutsättningarna för optimal hårkvalitet.

Känslighet
Är din hårbotten känslig och i behov av skonsam hårvård? Q Ultra Care är ett oparfymerat och extra milt schampo för känslig hud och hårbotten som gör håret mjukt, lent och följsamt.

Hårbottenbesvär
Besväras du av torrhet, klåda, mjäll eller beläggningar? Då rekommenderar vi varmt Quick Relief Shampoo. Ett effektivt schampo vid vanliga hårbottenbesvär som även gör håret mjukt, lent och följsamt.

Hårbottenbesvär Banner

Torr, kliande hårbotten?

 

Hårbottenbesvär är ett vanligt problem som ofta ökar vid snabba temperaturväxlingar. Om du upplever torrhet, klåda, mjäll eller beläggningar i din hårbotten så har vi den optimala lösningen som snabbt gör skillnad!

 

Intensive Nourishing Serum är berikad med näringsrika fettsyror som vårdar, skyddar och motverkar torr och fettfattig hårbotten, medan Quick Relief Shampoo hjälper till att återställa mikrofloran i hårbotten och lämnar håret mjukt, glansigt och lättskött.

 

Vår studie visar att 80% blev av med sina besvär på bara två veckor som utförde kuren varje dag. Bli en av dem och säg hejdå till dina hårbottenbesvär nu!

 

UPPTÄCK NU