Naturnära egenvård från norden | Fri frakt från 399kr

Om oss

Shutterstock 670874794 (1)

Q for Skin är ett svenskt företag som utvecklar avancerade och högteknologiska hud- och hårvårdsprodukter, som bygger på ett nordiskt samarbete och den vetenskapliga forskningen på nordiska bärfröoljors effekter på hud och hälsa.

 

Vi har valt nordiska bärfröoljor från svarta vinbär och lingon som har utvecklat speciella egenskaper för att kunna överleva i ett extremt klimat. Oljornas rikliga innehåll av essentiella fettsyror och kraftfulla antioxidanter passar hudens speciella behov.

 

För oss är det viktigt att få fram produkter som effektivt skyddar från inre och yttre påverkan samtidigt som vi vill bidra till en hållbar utveckling. Genom att tänka multifunktionellt, arbeta högteknologiskt och använda oss utav exklusiv vegetabilisk näring har vi skapat multifunktionella produkter.

 

Våra produkter kan användas av män och kvinnor i alla åldrar för hud, hårbotten och intimbesvär. Vår erfarenhet är att näring kan göra väsentlig skillnad.

 

Produkterna är väldokumenterade genom vetenskapliga studier. Vi har publicerade artiklar gällande atopisk hud, hårbottenbesvär och lingonfröoljans fysiologiska effekter på huden. Vi har genom åren fått många tidningsartiklar med reportage där kunder berättar om sina fantastiska resultat.


Q for Skin är inte en medicinsk behandling utan ett rikt näringstillskott, inifrån och utifrån.

Qfs Grundare 1 (1)

Med äkta Engagemang och omtanke

 

2007 startades Q for Skin av sjuksköterskan Florence Ellinor Nilsson för att hjälpa människor med svåra hudproblem som hon stötte på dagligen i sitt yrke. Det ledde till ett samarbete med forskare i Finland som visat på bärfröoljors effekt vid torr och känslig hud.

 

Idag har dottern Linnea tagit över och driver vidare företaget med samma engagemang och vilja att hjälpa. Linnea är inte bara väl insatt och införstådd i hur hudbesvär kan begränsa livet för många – hon är också miljövetare och drivs av att ta fram hudvård i samklang med naturen. Läs mer om vårt arbete kring hur bärfröoljan i vår hudvård tas om hand – och hur multifunktionell hudvård kan minska belastningen på miljön.

Jag har mött människor som aldrig sover på grund av att huden kliar så fruktansvärt. Människor som har så svåra utslag att det påverkar deras utseende så mycket att de isolerar sig. Man förlorar jobbet och vänner. Kärleksrelationer blir omöjliga och samlivet blir en plåga. Det är inte värdigt.

Florence Nilsson, grundare av Q for Skin

 

LÄS MER OM VÅR GRUNDARE

Lingonskog

Hållbarhet & ingredienser

 

Känner du till att forskning visar att Omega-3 och Omega-6 av god kvalitet och i balans är livsnödvändiga fettsyror för vitalitet i huden? Våra fettsyror kommer från nordisk bärfröolja som är helt vegetabiliska. 

 

LÄS MER

Kontakta oss

 

Vi finns här för dig!
Vår kundtjänst och rådgivning är tillgänglig alla vardagar mellan kl. 9-16.

Telefon: 08-754 37 00,

E-post: kundservice@qforskin.se

 

Q for Skin
Box 8195
163 08 SPÅNGA