Naturnära egenvård från norden | Fri frakt från 399kr

Blackcurrant Lip Balm

Antal
Styckpris
65 kr
  • 100% vegetabiliskt läppbalsam utan bivax
  • Utvecklat för känsliga läppar
  • Kan användas på andra torra hudpartier
  • Mjukgör, återfuktar och skyddar
  • Smak av vanilj
  • Passar hela familjen

 

Mjukgörande och skyddande vegetabiliskt läppbalsam. Den naturliga sammansättningen av utvald näring från svartvinbärsfröolja, olivolja och jojoba återfuktar, mjukgör och skyddar. Läppbalsamet ger även skydd mot vind och kyligt väder. Utvecklat för känslig hud och känsliga läppar, passar hela familjen. Smak av vanilj.

 

"Rikt, mjukt och krämigt stift som lägger sig som ett skyddande återfettande lager på läpparna. Stannar kvar länge, mycket bra!" – Kureras skönhetspanel

 

Blackcurrant Lip Balm utsågs i slutet av 2023 till skönhetspanelens favorit i tidningen Kurera, och vi förstår varför! Hudvårds-experterna i panelen fokuserade på produktingredienser samt egenskaperna skydd, återfuktning och hur mjukgörande balsamet är. Testa du också för mjuka och återfuktade läppar!


Nyckelingredienser:
Svartvinbärsfröolja (Omega-3, GLA/Omega-6), Olivolja (Omega-9), Jojoba (vax)

Volym:
4,5g

Öppnad förpackning håller i 24 månader.

Våra läppar är utsatta känsliga slemhinnor som behöver skyddas. Man kan lätt jämföra dem med ett par nyinköpta skinnskor. Det handlar om att vårda dem för det klimatet som de ska vistas i. I skobutiken rekommenderas man att impregnera skorna för att de ska skyddas och hålla längre. På samma sätt ska du tillföra näring till läpparna för att de ska vårdas och skyddas vid kallare klimat. För mjuka, lena läppar rekommenderar vi Blackcurrant Lip Balm som innehåller ren vegetabilisk näring som mjukgör, skyddar och återfuktar.

 

Använd läppbalsamet på torra fläckar och torra hudpartier för extra skydd.

Använd gärna Blackcurrant Oil/Intensive Nourishing Serum under för extra skydd vid kyla, vind och mycket sol.

– Återfuktar och mjukgör
– Motverkar torrhet
– Skyddar mot väder och vind

– Skapar inget beroende

”Jag har jättekänsliga läppar och reagerar på allt från tandkräm till läppstift och cerat. Fel produkt och läpparna blir fnasiga, röda och till och med såriga! Tack och lov har jag hittat Blackcurrant Lip Balm som räddar mig när jag reagerat på någon produkt. Det minskar besvären och gör läpparna återfuktade och återställda igen.”
- Caroline

 

 

"Detta läppbalsam har räddat mig! Jag har aldrig testat ett naturligt läppbalsam tidigare, då jag istället använt vaselin. Nu slipper jag spruckna och torra läppar. Dessutom så doftar det riktigt gott!"
Stephanie

 

 

"Så bra att smörja huden runt min sons mun. Han blir så torr och röd när det är kallt ute och han tycker att allt svider, men det här läppbalsamet tillåter han att jag smörjer med. Så skönt att ha hittat nåt som funkar!"
Anna


"Ett självklart val för att slippa torra läppar i skidbacken. Jag kan inte lämna stugan utan att ha med mig det." - Carl

 

 

"Min dotter blir direkt torr om läpparna och runt munnen när vädret slår om snabbt. Häromdagen kom hon hem från förskolan och var ledsen för att det gjorde ont. Hon fick Blackcurrant Lip Balm att smörja sig med och smorde sedan in sin händer självmant. Nästa dag var allt det röda borta" – Linnéa

Ricinus Communis Seed Oil*, Cocoglycerides*, Tribehenin*, Cetyl Palmitate*, Olea Europaea Fruit Oil*, Ribes Nigrum Seed Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Tocopheryl Acetate*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Tocopherol*, Vanillin (aroma)*


(*=vegetabiliskt ursprung)

Våra villkor hittar du här: https://www.qforskin.se/kopvillkor/

* innebär att fälten är obligatoriska

kunderna bekräftar