Naturnära egenvård från norden | Fri frakt från 399kr

Så slipper du

torr, stram & narig hud i vinter

Banner Torr Vinter

Under vintern upplever de flesta att huden känns torrare och känsligare än vanligt. Mycket beror på att huden har svårt att behålla fukt och fett när temperaturen sjunker, vädret växlar och luften blir torrare. Hårbotten börjar klia, huden stramar och läpparna spricker. Känner du igen dig och vill hitta en lösning?

 

Q for Skins produkter är utvecklade för den känsliga hudens behov av näring och hjälper till att bygga upp, mjukgöra och skydda hudbarriären genom fettsyror och noga utvalda ingredienser som samverkar med varandra. Ge din hud den näring den förtjänar!

Quick Repair Vinter

TORRA, nariga händer

 

Händerna är extra utsatta under vintern då de ofta får utstå mycket kyla, handtvätt och handsprit. Därför är det extra viktigt att smörja in sig med en kräm som håller om och ger näring till huden. Quick Repair Cream är en räddare i nöden för alla i familjen med torr, fnasig hud! Det är en fenomenal hand- och kroppskräm som vårdar, mjukgör och återhämtar huden utan att kladda.

"Mina händer var torra och spruckna tills Quick Repair Cream kom i min väg. Mina händer mår bra nu bara jag inte slarvar med krämen. Stor lycka!"

– Gunilla

 

Torr Hud Kvinna

ge näring till hudens skyddsbarriär


På huden finns en skyddande barriär som vi behöver ta hand om för att inte bli torra. Tvättas denna skyddsbarriär bort med varmt vatten och starka tvålar kommer huden att läcka fukt och upplevas torr, stram och osmidig.

 

Välj därför tvål och ansiktsrengöring med skonsamma tvätt-tensider som inte är uttorkande eller löser upp barriären. Därefter bör du stärka upp huden med vegetabiliska fetter som hjälper till att återuppbygga skyddet igen.

Q Ultra Care shampoo and wash från Q for Skin

Q Ultra Care är en mikrobiomstärkande och doftfri tvätt för hud, hår och intimområde. Med sina milda tvätt-tensider från kokos blir huden ren utan att torkas ut.

Cleansing Milk från Q for Skin

Cleansing Milk är en doftfri och återfettande rengöringsmjölk för känslig hud som varsamt tvättar rent och tar bort makeup. Den är rik på fetter som skyddar och bevarar hudens fukt- och fettbalans.

Blackcurrant Oil från Q for Skin

Blackcurrant Oil är en mild, oparfymerad och näringsrik olje-lotion för hela kroppen. Smörj in innan dusch om du är riktigt torr för att skydda mot vattnets uttorkande effekt.

QFS Blackcurrant Nourishing Oil Transparent 500Px Srgb

Intensive Nourishing Serum är ett oljeserum som ger näring på djupet till hårbotten, ansikte, kropp, naglar och nagelband. Mild naturlig doft fri från kända allergener.

Svartvinbärskapslar från Q for Skin

Svartvinbärskapslar innehåller lättupptagliga fettsyror från Omega-3 (SDA) och Omega-6 (GLA) som är viktiga byggstenar för att huden ska nå optimal hudkvalité.

Lip Balm Webb (1)

så slipper du Fnasiga läppar

 

Känns dina läppar torra som sandpapper? Vi förstår, det är svårt att undvika. Vad dina läppar behöver är ett återfettande och närande skydd mot väder och vind, vilket gör Blackcurrant Lip Balm till den optimala lösningen. Dess naturliga sammansättning av exklusiv svartvinbärsfröolja och jojoba återfuktar, skyddar och ger ett nytt liv åt nariga läppar. Perfekt att ha med sig i skidbacken!

"Så bra att smörja huden runt min sons mun. Han blir så torr och röd när det är kallt ute och han tycker att allt svider, men det här läppbalsamet tillåter han att jag smörjer med. Så skönt att ha hittat nåt som funkar!"

– Anna

 

 

Svartvinbärskapslarna har gjort all skillnad för mina händer. Quick Repair Cream är förstås bra men jag är inte så bra på att smörja mig. För mig är kapslarna verkligen räddningen!"

Conny

Harkit Vinter

känslig hårbotten?

 

Huden i hårbotten påverkas också av väderväxlingar. Får du problem med klåda, mjäll och beläggningar rekommenderar vi Quick Relief Shampoo.

Om du bara är känslig och vill ha ett så milt och skonsamt schampo och balsam som möjlig så är denna kombo ultimat. Q Ultra Care tvättar rent utan att torka ut huden i hårbotten och Q Conditioner återfuktar och reparerar ditt hår så du slipper torra frasiga toppar.

"Mina favoriter under hela året! Gör min känsliga hårbotten glad och håret får glans och volym utan att bli flygigt."

– Agneta

 

GÅ TILL HÅRVÅRDEN

Med Q for Skin får din hud, hårbotten och läppar de optimala förutsättningarna för att klara kyla, snålblåst och torr inomhusluft!