Naturnära egenvård från norden | Fri frakt från 399kr

Så motverkar du

pigmentfläckar & fina linjer

Åldersfläckar, solfläckar eller hyperpigmentering som det heter, syns som mörka fläckar på huden och beror på en ökad melaninproduktion. Många upplever det som ett problem man vill bli av med, och det går!


Huden är kroppens största organ. Ändå ses den sällan som en helhet inom skönhetsindustrin. För oss är huden första linjens försvar som ska möta livets påfrestningar. Att stärka hela huden med pre- och probiotisk näring ger en starkare fuktbarriär, bättre skydd och mer motståndskraft. 

 

Lingonfröoljan har stärkande egenskaper för hudbarriären och har i studier visat ge skydd för stressade melanocyter i vår yttersta hudbarriär, vilket både motverkar och minskar pigmentfläckar.

 

Q for Skin har utvecklat en hudvårdsserie med nordisk lingonfröolja som ger lyster, minskar fina linjer och kan hjälpa vid hyperpigmentering. Q for Skins Lingonberry Hi-tech Serum in Cream är både ett serum och en ansiktskräm som med hjälp av bl.a. Lingonfröolja, Matrixyl™ och Humle ger en jämnare hudton full av naturlig lyster. 

 

Pexels Angela Roma 7479988
Anna Fore Efter 2020 (1)
Redan när jag var i 19-årsåldern började jag få hyperpigmentering. Då som en linje runt munnen och en mustasch på överläppen. Det blev värre när jag blev gravid med mitt första barn. Men sen kom jag i kontakt med Q for Skin. Jag började äta Svartvinbärskapslarna och smorde mig med Lingonkräm. Mina bruna fläckar i ansiktet har minskat betydligt. 

 

Anna

 

Lingonskog

STÄRK OCH GE LYSTER MED avancerad hudvård


För hyperpigmentering och anti-age rekommenderas dessa produkter i Q for Skins hudvårdsserie:

Lingonberry serum från Q for Skin

Lingonberry Hi-tech Serum in Cream är en 24-timmarskräm och serum som bygger på lingonfröoljans rika näringsinnehåll av Omega-3. Krämen ersätter serum, dag- och nattkräm samt ögonkräm. 

Q Lingonkapslar med lingonfröolja från Q for Skin

Lingonkapslar stärker huden inifrån med lingonfröolja. Lingonfröoljan har ett rikt innehåll av Omega-3 och är patenterad för att minska hyperpigmentering. Vegetabilisk kapsel.

Intensive Nourishing Serum från Q for Skin

Intensive Nourishing Serum är ett intensivt återfuktande och vårdande oljeserum berikat med Svartvinbärsfröolja som främjar en stark och spänstig hud full av naturlig lyster.

Rengöringsmjölk från Q for Skin

Cleansing Milk för känslig hud rengör varsamt huden och tar bort make-up. Innehåller Aloe vera, havre och Vitamin B5 som bevarar hudens fuktbalans. Innehåller inga doftämnen.

Cleansing Gel från Q for Skin

Cleansing Gel är en djuprengörande ansikts- och makeupborttagning för normal hy och blandhy. Innehåller milda tensider från kokos som tar bort orenheter och rengör porer utan att torka ut huden. Ljuvlig doft av ros.

Suppressing Booster, ett ansiktsvatten från Q for Skin

Suppressing Booster är ett ansiktsvatten med anti-age-effekt som återfuktar huden. Använd för att minska pigmentering, balansera talgproduktion och ge huden en fuktboost. Fri från tillsatta doftämnen och alkohol.

Hudvårdsrutin vid hyperpigmentering


Gör rutinen dagligen. Tänk på att det kan ta tid att uppnå förändring.

 

Hyperpigmentering är områden med ojämn pigmentering i huden och uppkommer som en följd av ökad melaninproduktion när melanocyter, hudceller i vår yttersta hudbarriär, blir stressade.

 

Orsaker till hyperpigmentering kan vara solskador, trötthet, näringsbrist i huden eller hormonell obalans och uppstår ofta i samband med graviditet. Genom att tillföra viktiga fettsyror från lingonfröoljan för att återfukta och stärka hudbarriären kan ojämnheter i huden minska.

 

 • Morgon: Skölj ansiktet med ljummet vatten. Applicera därefter ansiktsvattnet Suppressing Booster med händerna, spraya direkt på huden eller använd bomullsrondell. Undvik ögonkontakt. Lägg därefter på Lingonberry Hi-tech Serum in Cream som ger huden motståndskraft mot hyperpigmentering. Massera in krämen i ansiktet och runt ögonen. Vänta ett par minuter och lägg sedan din makeup. 
 • Kväll: Tvätta av smuts och dagens smink med en mild rengöring, Cleansing Milk för torr hy eller Cleansing Gel för normal hy. Cleansing Milk appliceras direkt på huden och sköljs sedan av med ljummet vatten. Vid användning av Cleansing Gel ska huden först fuktas. Applicera sedan Suppressing Booster. Avsluta med att massera in Lingonberry Hi-tech Serum in Cream i ansiktet och runt ögonen.
 • Boosta huden: Ge huden näring med tillskott av bärfröolja från lingon.
  Lingonkapslarna innehåller både Omega-3 och antioxidanter som alfa-tokoferol och rosmarinextrakt, samt betakroten som stärker huden och balanserar den yttersta hudbarriären. Börja med en 1 kapsel per dag som tas i samband måltid, gå sedan över till underhållsdos med 2 kapslar per dag. Högsta rekommenderad dos är 4 kapslar per dag.
Lingonkräm Vatten
Lingonkrämen ger en väldigt speciell känsla som är svår att förklara. Känslan är underbar och det känns som man fått världens finaste hy. Jag är 69 år och kan inte begära underverk, men krämen gör sådan skillnad. Mina fula pigmentfläckar har blekts bort. Jag har dessutom fått lyster och bättre spänst.

Annika

 

Hudvårdsrutin för lyster och spänst – normal hud


Gör rutinen dagligen.

 

Ge huden fukt och näring varje dag med Q for Skin. Undvik krångel och maximera din hudvårdsrutin med naturliga och enkla produkter.

 

Intensive Nourishing Serum - natur

Torr hud trots ansiktskräm


Visste du att huden behöver naturliga fetter för att behålla fukt och spänst? Prova Intensive Nourishing Serum som är ett djupverkande svartvinbärsserum med reparerande och återfuktande lipider från svartvinbärsfröolja. Applicera serumet först och lägg sedan på Lingonberry Hi-tech Serum in Cream för hudens behov av extra näring.

Hudvårdsrutin för anti-age och minska fina linjer


Gör rutinen dagligen.

 

Livserfaren hud behöver näring och fukt för att behålla sin spänst, lyster och minska linjer. Genom att tillföra huden Omega-3 och antioxidanter får huden skydd mot yttre påverkan från föroreningar, väderväxlingar och UV-strålning samtidigt som den yttre hudbarriären stärks.

 • Morgon: Skölj ansiktet med ljummet vatten. Applicera därefter ansiktsvattnet Suppressing Booster med händerna, spraya direkt på huden eller använd bomullsrondell. Undvik ögonkontakt. Massera in Intensive Nourishing Serum där du är torr och avsluta med att applicera Lingonberry Hi-tech Serum in Cream i ansiktet och runt ögonen.
 • Kväll: Tvätta av smuts och dagens smink med en mild rengöring, Cleansing Milk för torr hy eller Cleansing Gel för normal hy. Cleansing Milk appliceras direkt på huden och sköljs sedan av med ljummet vatten. Vid användning av Cleansing Gel ska huden först fuktas. Applicera sedan Suppressing Booster. Massera in Intensive Nourishing Serum där du är torr och avsluta med att applicera Lingonberry Hi-tech Serum in Cream i ansiktet och runt ögonen.
 • Boosta huden: Ge huden näring med tillskott av bärfröolja från lingon.
  Q Lingonkapslar innehåller både Omega-3 och antioxidanter som alfa-tokoferol och rosmarinextrakt samt betakroten. Börja med att en 1 kapsel per dag som tas i samband med måltid, gå sedan över till underhållsdos med 2 kapslar per dag. Högsta rekommenderad dos är 4 kapslar per dag. Kapseln är vegetabilisk.
Resultat Hyperpigmentering Lyster Svenska

Effekt av 8 veckorS ANVÄNDNING:

 

 • 76 % förbättrad spänst
 • 63 % förbättrad lyster
 • 74 % minskad torrhet

 

*Studie gjord på 93 kvinnor och män i åldrar 21-69 år. Användning under 8 veckor med Lingonberry Hi-tech Serum in Cream, 2st Lingonkapslar per dag och en mild rengöring (Cleansing Milk eller Cleansing Gel).

 

 

 

AJB 110510 8689 2

Vill du veta vad våra kunder tycker?


Läs fler artiklar och få mer information om hur Q for Skin fungerar och vilka resultat egenvården har lett till. Det kan ge dig ledtrådar och inspiration till vad din hud behöver för att stärka hudbarriären och bevara lyster och spänst i huden.

Kontakta oss för att få rådgivning och mer information!

 

kontakta OSS