Naturnära egenvård från norden | Fri frakt från 399kr

Stärkt självkänsla

och förändrad självbild

Anna berättar: När jag idag tittar på mig själv i spegeln ser jag en vacker och glad person INTE den orena hyn, acnen, ärren som blivit, de spruckna/torra läpparna, porerna och de blossande röda fläckarna på kinder och näsa.

 

När jag för ett par år sedan bad kvinnan i hälsokostbutiken om hjälp var jag en tjej med låg självkänsla som tampats med problemhy i många år. Under åren som gått hade jag provat väldigt många olika metoder och produkter för att uppnå en hy i harmoni men aldrig lyckats. Allt från Kinesiska teer, receptbelagda läkemedel, rengöringar, solarium, peeling, ansiktsmasker och otaliga krämer... Så det var med ett litet återstående hopp som jag ännu en gång gjorde ett försök att hitta ”rätt”... Drömmen om att hitta den rätta produkten som skulle hjälpa mig bli kvitt mina påtagliga besvär kändes nu snarare som en önskedröm.

 

 

Pexels Peter Fazekas 1234064
IMG 1526 2

En ny starkare låga av hopp

 

Nytt hopp tändes när kvinnan introducerade mig till Q for Skin. Jag lämnade butiken med inte bara ett kit med produkter (svartvinbärskapslar, cleansing gel, suppressing booster ansiktsvatten, anti-stress cream och ett lip balm svarta vinbär) utan också med en nyvunnen tro på att det här faktiskt kunde hjälpa mig.

 

Det var inte som att svänga ett trollspö och besvären försvann på en natt men genom att jobba både inifrån (med svartvinbärskapslar) och utifrån med produkterna började jag märka en tydlig positiv förändring av min hy. Min hy i ansiktet var inte längre så upprorisk och opålitlig med plötsligt blossande kinder, orenheter och självsprickor utan istället var den stabil och lugn. I takt med att min hy ”lugnade ner sig” kände jag att det återspeglade sig på insidan. Jag kände mig inte längre stressad inför festligheter eller andra sammankomster pga min hy. Jag kände mig inte lika tyngd och ledsen varje morgon när jag stod framför spegeln och gjorde mig iordning innan jobbet pga hyn.

 

Mina tankar upptogs inte längre så mycket av mitt utseende och min hy. Jag kände mig glad. Jag kände mig fin.
IMG 3715Klar21,5X31,5

En självklar del av vardagen

 

Q for Skins produkter har idag blivit en självklar del av min vardag. Genom att använda produkterna är min hy i balans. Nu när min hy är lugn är också jag lugn. Idag är jag stolt över mig själv och känner mig lika vacker på utsidan som på insidan.

 

 

Jag kan varmt rekommendera alla som har någon typ av besvär med huden, hårbotten eller slemhinnor att prova Q for Skins produkter!

 

 

Anna, 28 år