Naturnära egenvård från norden | Fri frakt från 399kr

Ökad spänst

& färre fina linjer

Upplever du att din hud känns trött, glåmig eller åldrad? Det är inte ovanligt att huden förlorar sin naturliga lyster och spänst med tiden. Livserfaren hud behöver näring och fukt för att bibehålla sin spänst, lyster och minska fina linjer. Genom att tillföra huden Omega-3 och antioxidanter får huden skydd mot yttre påverkan från föroreningar, väderväxlingar och UV-strålning samtidigt som den yttre hudbarriären stärks.

 

Med rätt egenvård kan du återuppliva din huds ungdomliga lyster, spänst och samtidigt minska fina linjer och rynkor. Våra avancerade hudvårdsprodukter är speciellt framtagna för att ge din hud den näring och återfuktning den behöver. Ta steget mot en strålande hy med Q for Skin!

Kvinna2
Lingon

så får du din drömhud

- avancerad hudvård som ger resultat

Lingonberry Hi-tech Serum in Cream från Q for Skin

Lingonberry Hi-tech Serum in Cream är en dag- och nattkräm samt ögonkräm och serum i ett. Ger lyster, motverkar hyperpigmentering, återfuktar och minskar ålderstecken. Förbättrar spänst och elasticitet. Naturlig doft utan allergener. Dermatologiskt testad.

Intensive Nourishing Serum från Q for Skin

Intensive Nourishing Serum är ett lättabsorberande oljeserum för alla hudtyper. Återfuktar och återställer torr hy. Använd under dag- och nattkräm för extra omsorg och lyster. Bevarar hudens spänst. Naturlig doft utan allergener. Dermatologiskt testad.

Q Balancing Booster från Q for Skin

Q Balancing Booster är ett ansiktsvatten med anti-age effekt för normal/fet/obalanserad hy. Jämnar ut hudtonen, minskar pigmentfläckar, balanserar talgproduktionen och minskar porstorlek. Fri från tillsatta doftämnen och alkohol.

Cleansing Milk från Q for Skin

Cleansing Milk är en rengöringsmjölk för torr, känslig hud som varsamt rengör och tar bort makeup. Med Aloe vera, havre och Vitamin B5 som återfuktar. Innehåller inga doftämnen.

Q Ultra Care från Q for Skin

Q Ultra Care är en skonsam, oparfymerad allt-i-ett-tvätt som fungerar utmärkt även som löddrande ansiktsrengöring. De milda tensiderna från kokos rengör effektivt utan att rubba hudens skyddande barriär.

Q Lingonkapslar från Q for Skin

Q Lingonkapslar är ett veganvänligt Omega-3 tillskott som ger både näring och lyster till din hud, inifrån och ut. Q Lingonkapslar är hudbarriärstärkande och ger ökad motståndskraft till huden.

HUDVÅRDSRUTIN

för spänst & fina linjer

 

  • Morgon: Skölj ansiktet med ljummet vatten och handdukstorka. Applicera därefter ansiktsvattnet Q Balancing Booster genom att spraya direkt på huden, i handflatan och klappa in eller med hjälp av en bomullsrondell. Undvik ögonkontakt genom att blunda. Massera in Intensive Nourishing Serum där du är torr och lägg därefter på Lingonsberry Hi-tech Serum in Cream i ansiktet och runt ögonen. Vänta ett par minuter innan du applicerar din makeup.
  •  Kväll: Tvätta av smuts och dagens smink med Cleansing Milk. Denna rengöring appliceras på torr hud och sköljs sedan av med ljummet vatten. Vid traditionellt smink rekommenderas dubbelrengöing. Vill du hellre ha en rengöring som löddrar använder du Q Ultra Care, fukta huden innan applicering. Applicera sedan Q Balancing Booster. Massera in Intensive Nourishing Serum där du är torr och avsluta med Lingonberry Hi-tech Serum in Cream i ansiktet och runt ögonen.
  •  Stärk huden inifrån med Q Lingonkapslar. Tillför två kapslar varje kväll och njut sedan av hudvård som gör skillnad medan du sover!
Lingonserum (1)

Hi-tech möter naturlig hudvård

– smörj med näring och upptäck skillnaden!

 

 

Lingonberry Hi-tech Serum in Cream tog sex år att utveckla och tänk, nu att det är möjligt att få en dagkräm, nattkräm, ögonkräm och serum i samma formula. Lingonberry Hi-tech Serum in Cream är en pionjär inom avancerad naturlig hudvård.

 

Istället för A-vitamin (retinol) har vi tillsatt Matrixyl. Det är ett mikrocollagen som består av utvalda peptider. Dessa peptider är naturliga och stimulerar inte bara collagen utan även hyaluronsyra i huden för att motverka rynkor och fina linjer. Huden blir dessutom inte solkänslig som den blir av A-vitamin.

 

Till produkten

Jenny

Miskade fina linjer

 

"Jag trodde inte det fanns mirakelkrämer men jag hade fel. Lingonberry Hi-tech Serum in Cream har gjort mirakel med mitt ansikte. Mina linjer i pannan och runt ögonen är betydligt mindre/färre och så har mitt ansikte fått ett helt nytt glow.”

 

– Jenny

LINGONKAPSLAR

VACKER VITAL HY KOMMER INIFRÅN OCH UTIFRÅN

 

Lingonkapslarnas innehåll av Omega-3 och kraftfulla antioxidanter stärker huden inifrån och ut! Nordiska lingon har en inbyggd antirynkeffekt som gör att bären inte skrumpnar under frostiga nätter, utan behåller sin spänst, fukt och elasticitet. Enligt forskare på Åbo universitet kan effekten överföras på oss människor.

 

Lingonkapslarna ger huden ökad motståndskraft mot yttre påverkan och minskar hyperpigmentering genom att hämma överaktiv melaninproduktion i hudbarriären. Inta kapslarna på kvällen för maximal effekt, då huden byggs upp och repareras under natten.

 

Till kapslarna

Jag har tagit Lingonkapslar i drygt två månader nu och allt jag kan säga är WOW! Jag har fått tillbaka min lyster i ansiktet och huden ser så fräsch ut.

– Jaiteh

Intensive Nourishing Serum - natur

Torr trots fuktgivande kräm


Visste du att huden behöver naturliga fetter för att behålla fukt och spänst? Prova Intensive Nourishing Serum som är ett djupverkande svartvinbärsserum med reparerande och återfuktande lipider från svartvinbärsfröolja. Applicera serumet först och lägg sedan på Lingonberry Hi-tech Serum in Cream för hudens behov av extra näring.

 

UPPTÄCK NU

Resultat Hyperpigmentering Lyster Svenska

Vacker vital hy kommer inifrån & utifrån

 

 

Effekt av 8 veckorS ANVÄNDNING:

 

  • 76 % förbättrad spänst
  • 63 % förbättrad lyster
  • 74 % minskad torrhet

 

*Studie gjord på 93 kvinnor och män i åldrar 21-69 år. Användning under 8 veckor med Lingonberry Hi-tech Serum in Cream, 2st Lingonkapslar per dag och en mild rengöring (Cleansing Milk).