Naturnära egenvård från norden | Fri frakt från 399kr

Om oss

Shutterstock 670874794 (1)

Q for Skin är ett svenskt företag som utvecklar avancerade och högteknologiska hud- och hårvårdsprodukter, som bygger på ett nordiskt samarbete och den vetenskapliga forskningen på nordiska bärfröoljors effekter på hud och hälsa.

 

Vi har valt nordiska bärfröoljor från svarta vinbär och lingon som har utvecklat speciella egenskaper för att kunna överleva i ett extremt klimat. Oljornas rikliga innehåll av essentiella fettsyror och kraftfulla antioxidanter passar hudens speciella behov.

 

För oss är det viktigt att få fram produkter som effektivt skyddar från inre och yttre påverkan samtidigt som vi vill bidra till en hållbar utveckling. Genom att tänka multifunktionellt, arbeta högteknologiskt och använda oss utav exklusiv vegetabilisk näring har vi skapat multifunktionella produkter.

 

Våra produkter kan användas av män och kvinnor i alla åldrar för hud, hårbotten och intimbesvär. Vår erfarenhet är att näring kan göra väsentlig skillnad.

 

Produkterna är väldokumenterade genom vetenskapliga studier. Vi har publicerade artiklar gällande atopisk hud, hårbottenbesvär och lingonfröoljans fysiologiska effekter på huden. Vi har genom åren fått många tidningsartiklar med reportage där kunder berättar om sina fantastiska resultat.


Q for Skin är inte en medicinsk behandling utan ett rikt näringstillskott, inifrån och utifrån.

Tryck 8941 1 1

Vår grundare

 

Med Q for Skin har Ellinor Florence Nilsson utmanat både synen på egenvård och hjälpt ett stort antal människor som under lång tid besvärats av extremt torr, känslig och reaktiv hud. Drivkraften är, och har alltid varit, att ge hopp, livslust och verklig förbättring. 

 

 

Läs mer

 

 

Lingonskog

Hållbarhet & ingredienser

 

Känner du till att forskning visar att Omega-3 och Omega-6 av god kvalitet och i balans är livsnödvändiga fettsyror för vitalitet i huden? Våra fettsyror kommer från nordisk bärfröolja som är helt vegetabiliska. 

 

LÄS MER

Kontakta oss

 

Vi finns här för dig!
Vår kundtjänst och rådgivning är tillgänglig alla vardagar mellan kl. 9-16.

Telefon: 08-754 37 00,

E-post: kundservice@qforskin.se

 

Q for Skin
Box 8195
163 08 SPÅNGA