Naturnära egenvård från norden | Fri frakt från 399kr

Kosttillskott

Kapslar Header

 

Det är viktigt att stärka huden från insidan. Om man tillför näring i form av omega-fetter av god kvalité och i optimal balans kan det göra stor skillnad vid torrhetsbesvär och saknad av lyster. Svartvinbärskapslar och Lingonkapslar med vegetabilisk Omega-3 och Omega-6 ger huden näring inifrån och ut. Dessa vegetabiliska fettsyror från nordiska bär är ett omtänksamt val för människa, djur och hav.

Kapslar

Torr trots fuktgivande krämer?

 

Studier visar att det ofta är näringsbrister/obalanser gällande Omega-3 och Omega-6 (GLA) som ligger till grund för olika typer av torrhetsbesvär. Därför är våra Svartvinbärskapslar det ultimata kosttillskottet att tillföra om du är en person som lätt blir torr och känslig vid kallare klimat, eller om du alltid är torr.

Den vegetabiliska svartvinbärsfröoljan är rik på Omega-3 och GLA i perfekt balans och av bästa kvalité. Kapslarna är skonsamma mot magen och hjälper din hud att motverka och minska torrhet inifrån och ut. Börja stötta huden redan nu för att klara höstens påfrestningar ännu bättre!

 

UPPTÄCK NU

Jag har haft det jobbigt med djupa självsprickor på både händer och fötter i många år och vissa dagar rann det blod från dem. Svartvinbärskapslarna har gjort sån otrolig skillnad och jag kommer säkerligen att fortsätta med dem för resten av mitt liv!

 

– Conny

Lingonkapslar (Kopia)

VEGETABILISK OMEGA-3 SOM INTE BIDRAR TILL UTFISKADE HAV

 

Lingonfröoljan är den av våra bärfröoljor som är mest rik på Omega-3. Kapslar innehåller samma näringsrika, vegetabiliska lingonfröolja som vår hudvård. En viktig del i vårt miljöarbete är att erbjuda essentiella omegafettsyror för huden på ett hållbart sätt, utan negativ miljöpåverkan som t.ex. utfiskade hav.

 

UPPTÄCK NU