Naturnära egenvård från norden | Fri frakt från 399kr

Välfuktad

hy med lyster

Drömmen om välmående, vacker hy som är återfuktad och full av lyster kan kännas långt borta, men med den allra finaste näringen från Norden, helst både inifrån och utifrån, ger du din hud den bästa förutsättningen att bli återfuktad och vitaliserad.

 

I lingonets extremt små fröer har man funnit naturligt stora mängder Omega-3 och Omega-6 i perfekt balans. Dessa fettsyror reglerar bland annat fuktnivån och stärker hudens motståndskraft. Brist på Omega-3 och Omega-6 ger upphov till torr och glåmig hy, men även rynkutveckling och hyperpigmentering. Ett klassiskt tecken på brist är upplevd torrhet trots att man smörjer sig med fuktkräm.

 

Genom att tillföra näringen inifrån stöttar man hudens långsiktiga välmående. När du även tillför näringen utifrån gör synergieffekten att huden blir återfuktad, får lyster, spänst och förbättrad barriärfunktion. Resultatet? Du skapar och bibehåller en bra fuktbalans som ger din hud ett hälsosamt glow.

Kvinna Lyster
Avancerad Naturlig Hudvård

din bästa hud startar här

- upptäck den nya generationens hudvård

Lingonberry Hi-tech Serum in Cream från Q for Skin

Lingonberry Hi-tech Serum in Cream är en dag- och nattkräm samt ögonkräm och serum i ett. Ger lyster, motverkar hyperpigmentering, återfuktar och minskar ålderstecken. Förbättrar spänst och elasticitet. Naturlig doft utan allergener. Dermatologiskt testad.

Intensive Nourishing Serum från Q for Skin

Intensive Nourishing Serum är ett lättabsorberande oljeserum för alla hudtyper. Återfuktar och återställer torr hy. Använd under dag- och nattkräm för extra omsorg och lyster. Bevarar hudens spänst. Naturlig doft utan allergener. Dermatologiskt testad.

Q Balancing Booster från Q for Skin

Q Balancing Booster är ett ansiktsvatten med anti-age effekt för normal/fet/obalanserad hy. Jämnar ut hudtonen, minskar pigmentfläckar, balanserar talgproduktionen och minskar porstorlek. Fri från tillsatta doftämnen och alkohol.

Cleansing Milk från Q for Skin

Cleansing Milk är en rengöringsmjölk för torr, känslig hud som varsamt rengör och tar bort makeup. Med Aloe vera, havre och Vitamin B5 som återfuktar. Innehåller inga doftämnen.

Q Ultra Care från Q for Skin

Q Ultra Care är en skonsam, oparfymerad allt-i-ett-tvätt som fungerar utmärkt även som löddrande ansiktsrengöring. De milda tensiderna från kokos rengör effektivt utan att rubba hudens skyddande barriär.

Q Lingonkapslar från Q for Skin

Q Lingonkapslar är ett veganvänligt Omega-3 tillskott som ger både näring och lyster till din hud, inifrån och ut. Q Lingonkapslar är hudbarriärstärkande och ger ökad motståndskraft till huden.

HUDVÅRDSRUTIN

för fukt & lyster


Ge huden daglig fukt och näring med Q for Skin för att förenkla och maximera din hudvårdsrutin.

 

  • Morgon: Skölj ansiktet med ljummet vatten och handdukstorka. Applicera därefter ansiktsvattnet Q Balancing Booster genom att spraya direkt på huden, i handflatan och klappa in eller med hjälp av en bomullsrondell. Undvik ögonkontakt genom att blunda. Massera in Intensive Nourishing Serum där du är torr och lägg därefter på Lingonsberry Hi-tech Serum in Cream i ansiktet och runt ögonen. Vänta ett par minuter innan du applicerar din makeup.
  •  Kväll: Tvätta av smuts och dagens smink med Cleansing Milk. Denna rengöring appliceras på torr hud och sköljs sedan av med ljummet vatten. Vid traditionellt smink rekommenderas dubbelrengöing. Vill du hellre ha en rengöring som löddrar använder du Q Ultra Care, fukta huden innan applicering. Applicera sedan Q Balancing Booster. Massera in Intensive Nourishing Serum där du är torr och avsluta med Lingonberry Hi-tech Serum in Cream i ansiktet och runt ögonen.
  •  Stärk huden inifrån med Q Lingonkapslar. Tillför två kapslar varje kväll och njut sedan av hudvård som gör skillnad medan du sover!
Lingonserum 1.1

Hi-tech möter naturlig hudvård

– smörj med näring och upptäck skillnaden!

 

 

Lingonberry Hi-tech Serum in Cream tog sex år att utveckla och tänk, nu att det är möjligt att få en dagkräm, nattkräm, ögonkräm och serum i samma formula. Lingonberry Hi-tech Serum in Cream är en pionjär inom avancerad naturlig hudvård.

 

Istället för A-vitamin (retinol) har vi tillsatt MatrixylTM. Det är ett mikrocollagen som består av utvalda peptider. Dessa peptider är naturliga och stimulerar inte bara collagen utan även hyaluronsyra i huden för att motverka rynkor och fina linjer. Huden blir dessutom inte solkänslig som den blir av A-vitamin.

 

Till produkten

Tove1
Q for Skins Lingonserum är den produkt som jag kanske har mest att tacka för att jag idag har så bra hy vid 51 års ålder. Jag har använt den i minst 9 år nu och det är min absoluta favorit i necessären. 

– Tove

LINGONKAPSLAR

VACKER VITAL HY KOMMER INIFRÅN OCH UTIFRÅN

 

Lingonkapslarnas innehåll av Omega-3 och kraftfulla antioxidanter stärker huden inifrån och ut! Nordiska lingon har en inbyggd antirynkeffekt som gör att bären inte skrumpnar under frostiga nätter, utan behåller sin spänst, fukt och elasticitet. Enligt forskare på Åbo universitet kan effekten överföras på oss människor.

 

Lingonkapslarna ger huden ökad motståndskraft mot yttre påverkan och minskar hyperpigmentering genom att hämma överaktiv melaninproduktion i hudbarriären. Inta kapslarna på kvällen för maximal effekt, då huden byggs upp och repareras under natten.

 

Till kapslarna

Intensive Nourishing Serum - natur

Torr trots fuktgivande kräm


Visste du att huden behöver naturliga fetter för att behålla fukt och spänst? Prova Intensive Nourishing Serum som är ett djupverkande svartvinbärsserum med reparerande och återfuktande lipider från svartvinbärsfröolja. Applicera serumet först och lägg sedan på Lingonberry Hi-tech Serum in Cream för hudens behov av extra näring.

 

UPPTÄCK NU

Resultat Hyperpigmentering Lyster Svenska

Vacker vital hy kommer inifrån & utifrån

 

 

Effekt av 8 veckorS ANVÄNDNING:

 

  • 76 % förbättrad spänst
  • 63 % förbättrad lyster
  • 74 % minskad torrhet

 

*Studie gjord på 93 kvinnor och män i åldrar 21-69 år. Användning under 8 veckor med Lingonberry Hi-tech Serum in Cream, 2st Lingonkapslar per dag och en mild rengöring (Cleansing Milk).