Naturnära egenvård från norden | Fri frakt från 399kr

Motverka & minska

dina pigmentfläckar

Åldersfläckar, solfläckar eller hyperpigmentering som det heter, syns som mörka fläckar på huden och beror på en ökad melaninproduktion. Många upplever det som ett problem man vill bli av med, och det går!


Huden är kroppens största organ. Ändå ses den sällan som en helhet inom skönhetsindustrin. För oss är huden första linjens försvar som ska möta livets påfrestningar. Att stärka hela huden med pre- och probiotisk näring ger en starkare fuktbarriär, bättre skydd och mer motståndskraft. 

 

Lingonfröoljan har stärkande egenskaper för hudbarriären och har i studier visat ge skydd för stressade melanocyter i vår yttersta hudbarriär, vilket både motverkar och minskar pigmentfläckar.

 

Q for Skin har utvecklat en hudvårdsserie med nordisk lingonfröolja som ger lyster, minskar fina linjer och kan hjälpa vid hyperpigmentering. Q for Skins Lingonberry Hi-tech Serum in Cream är både ett serum och en ansiktskräm som med hjälp av bl.a. Lingonfröolja, Matrixyl™ och Humle ger en jämnare hudton full av naturlig lyster. 

 

Pexels Angela Roma 7479988
Lingonskog

STÄRK huden med avancerad hudvård


För hyperpigmentering och anti-age rekommenderas dessa produkter i Q for Skins hudvårdsserie:

Lingonberry serum från Q for Skin

Lingonberry Hi-tech Serum in Cream är en 24-timmarskräm och serum som bygger på lingonfröoljans rika näringsinnehåll av Omega-3. Krämen ersätter serum, dag- och nattkräm samt ögonkräm. 

Intensive Nourishing Serum från Q for Skin

Intensive Nourishing Serum är ett intensivt återfuktande och vårdande oljeserum berikat med Svartvinbärsfröolja som främjar en stark och spänstig hud full av naturlig lyster.

Q Balancing Booster från Q for Skin

Q Balancing Booster är ett ansiktsvatten med anti-age-effekt som återfuktar huden. Använd för att minska pigmentering, balansera talgproduktion och ge huden en fuktboost. Fri från tillsatta doftämnen och alkohol.

Rengöringsmjölk från Q for Skin

Cleansing Milk för känslig hud rengör varsamt huden och tar bort make-up. Innehåller Aloe vera, havre och Vitamin B5 som bevarar hudens fuktbalans. Innehåller inga doftämnen.

Rengöring från Q for Skin

Q Ultra Care kan du använda som ansiktsrengöring om du hellre vill ha en skonsam rengöring som löddrar. Innehåller milda tensider från kokos samt näring från havre, Aloe vera och Vitamin B5.

Q Lingonkapslar med lingonfröolja från Q for Skin

Lingonkapslar stärker huden inifrån med lingonfröolja. Lingonfröoljans rika innehåll av Omega-3 och kraftfulla antioxidanter stärker huden inifrån och ut! Tänk att lingon klarar av vårt tuffa karga klimat utan att skrumpna. Enligt forskare på Åbo universitet kan effekten överföras på oss människor. Lingonkapslarna  ger huden ökad motståndskraft mot yttre påverkan och minskar hyperpigmentering genom att hämma överaktiv melaninproduktion i hudbarriären.

Natalie

Pigmentfläckarna har till stora delar försvunnit

 

"Jag har använt Q for Skins Lingonserum, Ansiktsvatten och Lingonkapslar i ungefär tre år nu mot mina pigmentfläckar och produkterna har verkligen fungerat så bra för mig. Innan var mitt ansikte fullt av bruna fläckar och det är så stor skillnad nu! Hyperpigmenteringen är mycket bättre och har till stora delar försvunnit, även om jag fortfarande har kvar lite på kinderna. Jag är även mer försiktig idag med att vistas i solen då jag vet att min hud är extra känslig. Jag använder alltid SPF 100 och undviker solen när den är som starkast. Mina bästa tips till dig som besväras av dina pigmentfläckar är att alltid använda SPF, undvik för mycket sol och se till att din hudvårdsrutin innehåller Q for Skins produkter."

 

– Nathalie

VAD ÄR HYPERPIGMENTERING?

 

Hyperpigmentering är områden med ojämn pigmentering i huden och uppkommer som en följd av ökad melaninproduktion när melanocyter, hudceller i vår yttersta hudbarriär, blir stressade.

 

Orsaker till hyperpigmentering kan vara solskador, trötthet, näringsbrist i huden eller hormonell obalans och uppstår ofta i samband med graviditet. Genom att tillföra viktiga fettsyror från lingonfröoljan för att återfukta och stärka hudbarriären kan ojämnheter i huden minska.

HUDVÅRDSRUTIN

vid hyperpigmentering

 

Gör rutinen dagligen. Tänk på att det kan ta tid att uppnå förändring.

 

  • Morgon: Skölj ansiktet med ljummet vatten och handdukstorka. Applicera därefter ansiktsvattnet Q Balancing Booster genom att spraya direkt på huden, i handflatan och klappa in eller med hjälp av en bomullsrondell. Undvik ögonkontakt genom att blunda. Massera in Intensive Nourishing Serum där du är torr och lägg därefter på Lingonsberry Hi-tech Serum in Cream i ansiktet och runt ögonen. Vänta ett par minuter innan du applicerar din makeup.
  •  Kväll: Tvätta av smuts och dagens smink med Cleansing Milk. Denna rengöring appliceras på torr hud och sköljs sedan av med ljummet vatten. Vid traditionellt smink rekommenderas dubbelrengöing. Vill du hellre ha en rengöring som löddrar använder du Q Ultra Care, fukta huden innan applicering. Applicera sedan Q Balancing Booster. Massera in Intensive Nourishing Serum där du är torr och avsluta med Lingonberry Hi-tech Serum in Cream i ansiktet och runt ögonen.
  •  Stärk huden inifrån med Q Lingonkapslar. Tillför två kapslar varje kväll och njut sedan av hudvård som gör skillnad medan du sover!
Q Balancing Booster3

Maximal återfuktning

 

Q Balancing Booster, tidigare känd som Suppressing Booster, är ett innovativt, återfuktande och balanserande ansiktsvatten berikat med Niacinamide och vitamin B5 som tillsammans:

 

– Återfuktar och vårdar
– Återställer hudens naturliga pH-värde
– Motverkar pigmentfläckar
– Balanserar talgproduktionen
– Skyddar mot miljöföroreningar
– Ger jämnare hudton och glow

 

Låt Q Balancing Booster bli en del av din dagliga rutin, för en jämnare och mer strålande hud idag!

 

TILL Q Balancing Booster

Lena 3
”Efter mina graviditeter fick jag pigmentfläckar i ansiktet som envisats med att stanna kvar. Tack vare Q for Skins Lingonserum, Ansiktsvatten och Lingonskapslar så är fläckarna nästan helt borta. Jag är väldigt nöjd med resultatet och kommer fortsätta använda produkterna både för pigmenteringen men kanske främst för att jag uppskattar dem för hela mitt ansikte.”

– Lena

 

LÄS MER OM HYPERPIGMENTERING

LINGONKAPSLAR

VACKER VITAL HY KOMMER INIFRÅN OCH UTIFRÅN

 

Lingonkapslarnas innehåll av Omega-3 och kraftfulla antioxidanter stärker huden inifrån och ut! Nordiska lingon har en inbyggd antirynkeffekt som gör att bären inte skrumpnar under frostiga nätter, utan behåller sin spänst, fukt och elasticitet. Enligt forskare på Åbo universitet kan effekten överföras på oss människor.

 

Lingonkapslarna ger huden ökad motståndskraft mot yttre påverkan och minskar hyperpigmentering genom att hämma överaktiv melaninproduktion i hudbarriären. Inta kapslarna på kvällen för maximal effekt, då huden byggs upp och repareras under natten.

 

Till kapslarna

Lotta

Hudterapeuten tipsar

Innan jag började använda Q for Skin hade jag jättemycket hyperpigmentering i ansiktet. Nu är det helt borta och det tackar jag Q Balancing Booster och Lingonberry Hi-tech Serum in Cream för. Det är så härligt att inte känna sig "smutsig” i ansiktet längre.

– Lotta

Resultat Hyperpigmentering Lyster Svenska

Vacker vital hy kommer inifrån & utifrån

 

 

Effekt av 8 veckorS ANVÄNDNING:

 

  • 76 % förbättrad spänst
  • 63 % förbättrad lyster
  • 74 % minskad torrhet

 

*Studie gjord på 93 kvinnor och män i åldrar 21-69 år. Användning under 8 veckor med Lingonberry Hi-tech Serum in Cream, 2st Lingonkapslar per dag och en mild rengöring (Cleansing Milk).

 

 

 

Avancerad hudvård