Naturnära egenvård från norden | Fri frakt från 399kr

Anders Lönedal

"Jag känner en fundamental skillnad med Q for Skin"

Vem är Anders Lönedal?


Anders är specialist inom tillämpad psykofysiologi, andning och det “bortglömda” lymfatiska systemet. Han föreläser bl.a om kvinnohälsa och vanliga besvär som stress, lymfödem och lipödem i hela landet. Han är även en uppskattad gäst i flera hälsopoddar som Stresspodden och Klimakteriepodden.

 

 

Anders, hur kom du i kontakt med Q for Skin och vad tycker du om våra produkter?

 

– Det var via min nya kollega Malin på Må Bättre i Tranås och våra gemensamma behandlingar som jag fick upp ögonen för vad riktigt bra hudvård kan göra för hela människan! Och jag måste säga, it’s good shit! Jag känner en fundamental skillnad, framför allt i hårbotten. Jag har länge haft småsår och kliande hårbotten, problemen blir också värre när jag blir långhårig och inte klipper mig. Efter att ha använt Q for Skin så har jag inte lagt märke vid min kliande hårbotten och håret har fått växa. Sist när jag var hos min frisör så sa hon att mina sår var borta och den enda skillnaden jag gjort är att jag nu använder Q for Skin.

Anders Qforskin

Du rekommenderar även våra produkter till dina klienter?

 

– Det känns tryggt att rekommendera Q for Skins produkter till mina klienter då jag själv har märkt stor skillnad i min hud och hårbotten samt att produkterna stöds av forskning och kliniska studier. Huden lugnar sig när man använder rätt produkter, vilket jag noterat att Q for Skin gör.

Huden är det största lymfatiska organet vi har, därför är det oerhört viktigt att använda bra hudvård med hög biotillgänglighet utan några konstigheter. Jag känner en stor skillnad på mjukheten i mina händer nu när jag jobbar med Q for Skins oljor vid behandlingar som lymfmassage. De är helt fantastiska!

Anders Lönedal
Anders Och Malin

Vi har hört ditt uttryck ”förebyggande underhåll är billigare än reparation”, vad menar du med det?

 

– Under min tid inom fordonsindustrin så pratade man om att förebygga istället för att invänta reparation och precis så är det för människor också! Tar vi hand om oss själva och vår hud så behöver vi inte reparera den för att den gått sönder. Och att göra det med rena råvaror blir alltid bäst! Eftersom vi har 7000 mastceller/kubikmillimeter hud så spelar det otroligt stor roll vad vi lägger på den! Q for Skins produkter är en av de med mest seriösa tillverkarna av egenvård när det kommer till av verkligen veta vad man säljer och kunna se att det man påstår stämmer genom kliniska studier och beprövad erfarenhet.

 

 

Anders, vad är det du och Malin erbjuder? 

 

– Malin arbetar som hormonterapeut och tillsammans arrangerar vi exempelvis föreläsningar, events och workshops där vi mixar våra kompetenser för att deltagarna ska få mer kunskap om hormoner och signalsubstanser, lymfsystem, andning, stress och näring. Man kan kolla in vår nya gemensamma hemsida fattakroppen.se där mer information finns. Där går det även att boka tid för besök hos mig och Malin på Må Bättre i Tranås.

EVENT - fatta kroppen och må bättre


Lymfsystem - Andning - Muskler - Hormoner & varför sitta mycket kallas "det nya rökandet"

 

Var: Apple Hotel, Göteborg

När: Lördagen den 2 september kl. 13 - 16

Kostnad: 500kr

 

Event om hur lymfsystemet och rätt andning upprätthåller cirkulationen i kroppen och hur viktig din hormonella balans är för bla ditt välmående.

 

 ANMÄL DIG HÄR

Malin
När Anders och jag jobbar med våra gemensamma klienter använder vi Q for Skins oljor för att ha bra produkter att jobba med. Vissa oljor är glatta och glider för bra, andra är så torra att de försvinner helt. Här är en olja och ett oljeserum som fungerar och inte irriterar, vilket är väldigt viktigt för att inte trigga huden när man har problem med lymfan.

Malin Bengtsson, hormonterapeut och massör

Naturlig egenvård mot kronisk torrhet