Naturnära egenvård från norden | Fri frakt från 399kr

Klimakterieresan

22 april på Hilton Hotel, Stockholm

 

Välkommen till en inspirerande eventkväll om klimakteriet! Upptäck vad det innebär och hur det påverkar dig som kvinna. Oavsett var du befinner dig i denna övergångsperiod, är du välkommen att delta och lära dig hur du kan ta hand om dig själv och kroppens naturliga förändringar på bästa sätt.

 

Lyssna till landets ledande experter inom kvinnohälsa, som delar med sig av kunskap och inspiration kring klimakteriet. Lär dig om vikten av näringsrik egenvård och hur du kan främja din hälsa genom att förstå din egen kropp bättre. Det här är din chans att fördjupa din förståelse för klimakteriet och få verktyg för att navigera genom denna fas med självförtroende och välbefinnande. En kväll fylld med kunskap, gemenskap och hopp!

TILL KLIMAKTERIERESAN
Kvinna med blått tyg
Malin O Anders Utan Tryck

Perfekt eller defekt

 

Under klimakteriet genomgår vi kvinnor en rad förändringar som kan påverka oss både fysiskt och känslomässigt. Hud, hår och slemhinnor känns torra, ämnesomsättningen minskar och hormonella obalanser kan dyka upp och påverka vår livskvalité. Genom att använda näringsrik och icke hormonstörande egenvård samt fokusera på hållning, andning och rörelse kan vi påverka vårt mående mer än vad vi tror.

 

Detta och mycket mer kommer Anders Lönedal och Malin Thell Bengtsson från Fatta Kroppen Kliniken att berätta mer om tillsammans med oss på Q for Skin. Vi vill ge dig hopp och verktyg att använda under och efter klimakteriet, så att denna helt naturliga fas i livet fortsätter att ge dig livskvalité som kvinna.

 

Kl. 16-18 mingel, träffa oss, workshop med Fatta Kroppen

Kl. 18-20.30 föreläsningar inklusive paus (mindre tilltugg finns att förbeställa)

 

köp biljetter nu

 

Intimpaket Natur

TORRHET ÄR VANLIGT MEN INTE NÖDVÄNDIGT!

 

Torra, sköra och känsliga slemhinnor i underlivet är ett vanligt problem, speciellt när man kommer in i klimakteriet. Med rätt egenvård kan dina slemhinnor återfuktas, bli mjuka och återfå sin motståndskraft igen.

 

Vårt framgångsrika intimvårdskoncept är en revolutionerande metod som bygger på att trygga, naturliga och näringsrika egenvårdsprodukter samverkar med varandra. Smörj med näring och upplev skillnaden!

 

TILL INTIMPAKETET