SE | EN
SE | EN
Q for Skin
Q for Skin
SE | EN
Vi är som en bil

Det finns många likheter mellan en bil och människokroppen. Det kan låta förenklande, men det är en bra liknelse för att illustrera vårt behov av rätt bränsle. Gamla välbehållna och omhändertagna bilar som får en högkvalitativ olja och vårdas på rätt sätt blir otroligt värdefulla på marknaden.  

 

Många är medvetna om att det finns livsnödvändiga proteiner, men färre är varse om att Omega 3 och Omega 6 i rätt balans och av god kvalitet är livsnödvändigt för att vi ska må bra. Den ”olja och bensin” som vi tillför vår kropp påverkar hur vi mår och känner oss. Hur du upplever dig själv — som en bil i toppskick eller en bil med behov av service — säger mycket om vad din hud behöver och orkar med. 

Därför är det viktigt för oss på Q for Skin att utgå från den situation som personen befinner sig i då vi alla har olika utgångslägen och behov. En person som känner sig som en begynnande rosthög (tappar hår, en hud som är torr och glåmig, torra slemhinnorna, plitor i ansiktet och bristande ork) kan uppleva en märkbar skillnad med näringsstöd från svartvinbärs-, havtorns- eller lingonfröoljan.

 

Känner man sig som en skruttbil, så når man oftast bättre resultat genom att tänka stegvis. Första steget är att börja med svartvinbärskonceptet som innehåller milda produkter med lättupptaglig näring både inifrån och utifrån. Nästa steg brukar vara vårt havtornskoncept eftersom havtornsoljan har en fantastisk reparationskraft tack vare sitt rika innehåll av bland annat fettlösliga antioxidanter.

 

Upplever man sig vara i gott skick, men vill minska tydliga tecken på rynkor och linjer samt få jämnare hudton och lyster, då rekommenderar vi vårt lingonkoncept som i en studie på 8 veckor visat sig ge mycket fina resultat med synbar skillnad. 

 

Torrhet – klart det hänger ihop

 

Läs gärna våra kundberättelser som beskriver såväl hur viktigt det är att se på helheten och att insidan är minst lika viktig som utsidan.

 

 

 

 

 

Q for Skin AB® · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2020 · Sitemap