SE | EN
SE | EN
Q for Skin
Q for Skin
SE | EN
Om Q for Skin

Q for Skin är ett svenskt företag som utvecklar högteknologiska hud- och hårvårdsprodukter, som bygger på ett nordiskt samarbete och den vetenskapliga forskningen om nordiska bärfröoljors effekter på torr hud och torra slemhinnor.

 

Våra effektiva egenvårdskoncept för hud-, intim- och hårbottenbesvär är ett resultat av 20 års arbete med kliniska studier och nära samarbete med professorer, kemister samt kunder som haft långvariga besvär.

För att säkerställa produkternas kvalité och effekt är de testade av dermatolog och gynekolog på oberoende institut. Vi har publicerade artiklar gällande atopiskt eksem, hårbottenbesvär och intimbesvär. Vi har därtill fått ett 20-tal tidningsartiklar med reportage publicerade där kunder berättar om sina fantastiska resultat.

Q for Skin gör synbar och upplevd skillnad för kunden trots att vi använder oss av naturliga ingredienser som tar hänsyn till människa, djur och miljö.

Q for Skins utgångspunkt är egenvård för livskvalité. För trots att man kanske har drabbats av cancer där livet sätts på sin spets, upplever extremt torr, känslig hud eller går igenom klimakteriet ska man kunna få känna sig fin med välmående hud och slemhinnor i balans. Q for Skin är ett stöd i livets olika skeden och ger förutsättningar för ett liv i livet.

Q for Skin® är inte en medicinsk behandling utan ett rikt näringstillskott, inifrån och utifrån.

Q for Skin AB® · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2021 · Sitemap