SE | EN
SE | EN
Q for Skin
Q for Skin
SE | EN
Om Q for Skin

Vi utvecklar hud- och hårvårdsprodukter som baseras på forskningen från Åbo universitet i Finland. För oss är det viktigt att ta fram produkter som effektivt skyddar huden från inre och yttre påverkan samtidigt som vi vill bidra till en hållbar utveckling. Genom att tänka multifunktionellt, arbeta högteknologiskt och använda oss utav exklusiv vegetabilisk näring har vi skapat multifunktionella produkter. Våra produkter kan användas av män och kvinnor i alla åldrar och oftast till flera olika ändamål.

 

Vi har valt nordiska bärfröoljor från svarta vinbär, havtorn och lingon som har utvecklat speciella egenskaper för att kunna överleva i ett extremt klimat. Oljornas rikliga innehåll av essentiella fettsyror och kraftfulla antioxidanter passar hudens speciella behov. Huden har ett exceptionellt näringsbehov på grund av yttre påverkan i form av datorstrålning och luftföroreningar, men även stress. Vår erfarenhet är att näring inifrån och utifrån gör väsentlig skillnad för en hud i obalans.

 

Vi är specialister när det gäller torr hud och hårbottenbesvär. För att säkerställa produkternas kvalitet och effekt bedriver vi egna kliniska studier. Vi har publicerade studier gällande torr hud, hårbottenbesvär och anti-age. Vi har därtill fått ett 15-tal tidningsartiklar med reportage där kunder berättar om sina fantastiska resultat. Ytterligare studier och tidningsartiklar är inplanerade.

 

Vi har utvecklat en sensitive-serie med milda, trygga produkter för familjens behov. Även ett koncept för anti-stress (t.ex. plitig, stressad hud med aknebesvär), ett age-lesskoncept för lyster (motverkar även hyperpigmentering och rynkutveckling), torra slemhinnor och ett koncept för vanliga hårbottenbesvär.

Q for Skin® är inte en medicinsk behandling utan ett rikt näringstillskott, inifrån och utifrån.

Q for Skin AB® · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2020 · Sitemap