SE | EN
SE | EN
Q for Skin
Q for Skin
SE | EN
Om Q for Skin

Q for Skin är ett svenskt företag som utvecklar avancerade och högteknologiska hud- och hårvårdsprodukter, som bygger på ett nordiskt samarbete och den vetenskapliga forskningen på nordiska bärfröoljors effekter på hud och hälsa.

 

Vi har valt nordiska bärfröoljor från svarta vinbär och lingon som har utvecklat speciella egenskaper för att kunna överleva i ett extremt klimat. Oljornas rikliga innehåll av essentiella fettsyror och kraftfulla antioxidanter passar hudens speciella behov.

För oss är det viktigt att få fram produkter som effektivt skyddar från inre och yttre påverkan samtidigt som vi vill bidra till en hållbar utveckling. Genom att tänka multifunktionellt, arbeta högteknologiskt och använda oss utav exklusiv vegetabilisk näring har vi skapat multifunktionella produkter. Våra produkter kan användas av män och kvinnor i alla åldrar för hud, hårbotten och intimbesvär. Vår erfarenhet är att näring kan göra väsentlig skillnad.

 

Produkterna är väldokumenterade genom vetenskapliga studier. Vi har publicerade artiklar gällande atopiskt eksem, hårbottenbesvär och lingonfröoljans fysiologiska effekter på huden. Vi har genom åren fått många tidningsartiklar med reportage där kunder berättar om sina fantastiska resultat.

Q for Skin® är inte en medicinsk behandling utan ett rikt näringstillskott, inifrån och utifrån.

Q for Skin AB® · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2021 · Sitemap