SE | EN
SE | EN
Q for Skin
Q for Skin
SE | EN
Vi är som en bil

Det finns många likheter mellan en bil och människokroppen. Det kan låta förenklande, men det är en bra liknelse för att illustrera vårt behov av kvalitativ olja.

Essentiella fettsyror i rätt balans och av god kvalitet är livsnödvändig näring

 

Många är medvetna om att det finns livsnödvändiga proteiner, men färre känner till att Omega 3 och Omega 6 i rätt balans och av god kvalitet är livsnödvändigt. Den ”olja och bensin” som vi tillför vår kropp påverkar hur vi mår och känner oss. Hur du upplever dig själv — som en bil i toppskick eller en bil med behov av service — säger mycket om vad din hud kan behöva.

Det är viktigt för oss på Q for Skin att utgå från den situation som personen befinner sig i då vi alla har olika utgångslägen och behov. En person som känner sig som en begynnande rosthög (tappar hår, en hud som är torr och glåmig, torra slemhinnorna, plitor i ansiktet och bristande ork) kan uppleva en märkbar skillnad med näringsstöd från svartvinbärs- eller lingonfröoljan.

 

En person som känner sig som en begynnande rosthög (tappar hår, en hud som är torr och glåmig, torra slemhinnorna, plitor i ansiktet och bristande ork) kan uppleva en märkbar skillnad med näringsstöd från svartvinbärsfröolja.

 

Upplever man sig vara i gott skick, men vet med sig att man äter Omega 3-fattig kost eller vill förbättra hudens elasticitet, motverka hyperpigmentering och få fin lyster, då rekommenderar vi lingonfröolja.

 

Huden har ett exceptionellt näringsbehov av fettsyror och antioxidanter. Prova vad nordiska bärfröoljor kan göra för dig!

 

Torrhet – klart det hänger ihop

 

Läs gärna våra kundberättelser som beskriver såväl hur viktigt det är att se på helheten och att insidan är minst lika viktig som utsidan.

 

 

 

 

 

Q for Skin AB® · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2021 · Sitemap