SE | EN
SE | EN
Q for Skin
Q for Skin
SE | EN
Lingonfröolja
Upptäck och upplev näringen i lingonfröolja

Känner du till att forskning visar att Omega 3 och Omega 6 av god kvalitet och i balans är livsnödvändiga fettsyror för vitalitet i huden?

 

Omega 3 och Omega 6 reglerar bland annat fuktnivån och stärker hudens motståndskraft. Brist på dessa fettsyror ger upphov till torr hud, ökad solkänslighet, glåmig hy, rynkutveckling och hyperpigmentering. Ett klassiskt tecken på brist är upplevd torrhet trots att man smörjer sig med fuktkräm.

I lingonets extremt små fröer har man funnit att det finns naturligt stora mängder Omega 3 och Omega 6 i perfekt balans. Omegafetterna utvinns ur fröna med en särskild process – de kallpressas med koldioxid under högt tryck. Det är en ekologisk och miljövänlig pressningsmetod; fri från lösningsmedel, kemikalier och kontaminering.

 

Vi har tillsatt lingonfröolja i Lingonberry Hi-tech Serum in Cream och Q Lingonkapslar. Tänk att det finns ett Omega 3-tillskott som förutom allt gott som Omega 3 gör för oss, också ger lyster till vår hud!

 

  

Larmo et al. (2013). ”Lingonberry boosts hydration with anti-ageing benefits”. Personal Care (April)

 

 

 

Q for Skin AB® · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2021 · Sitemap