SE | EN
SE | EN
Q for Skin
Q for Skin
SE | EN
Lingonfröolja
Upptäck kraften i lingonfröoljan

Lingon är välkänt i Norden som ett superbär och lingonfröoljan kallas för "skogens röda guld". Den innehåller naturligt exceptionellt höga mängder av Omega 3 samt antioxidanten gamma-tocotrienol. Det är oljan i fröerna som bär på supernäringen. Det räcker alltså inte att äta bären hela för att ta del av den hälsofrämjande effekten. Vi använder lingonfröoolja i våra Lingonkapslar och Lingonberry Hi-tech Serum in Cream. 

Den fantastiska antioxidanten

Det naturliga E-vitaminet gamma-tocotrienol som finns i lingonfröolja är 60 gånger så kraftfullt som konstgjort E-vitamin som ofta tillsätts i hudvårdsprodukter och Omegakapslar.

 

Ekologisk pressningsmetod

För att pressa fettsyror och antioxidanter ur lingonfröer används koldoxidpressning. Det klassas som en ekologisk pressningsmetod; fri från lösningsmedel, kemikalier och kontaminering. Metoden bevarar de ömtåliga och värdefulla fettsyrorna och fettlösliga näringsämnena i sin naturliga och bioaktiva form. Optimalt och bra för produkten, naturen och konsumenten.

 

 

Larmo et al. (2013). ”Lingonberry boosts hydration with anti-ageing benefits”. Personal Care (April)

 

 

 

Q for Skin AB® · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2019 · Sitemap