SE | EN
SE | EN
Q for Skin
Q for Skin
SE | EN
Age-less koncept
Upptäck en ny era av tidlös skönhet

Lingon är välkänt i Norden som ett superbär och lingonfröoljan kallas för "skogens röda guld". Den innehåller naturligt exceptionellt höga mängder av Omega 3 samt antioxidanten gamma-tocotrienol. Det är oljan i fröerna som bär på supernäringen. Vi använder lingonfröoolja i våra Lingonkapslar och Lingonberry Hi-tech Serum in Cream.

Lingonberry Hi-tech Serum in Cream

Vi har tagit fram en ansiktskräm som förenklar den dagliga hudvårdsrutinen, Lingonberry Hi-tech Serum in Cream. Genom att tänka multifunktionellt, arbeta högteknologiskt och använda oss utav exklusiv vegetabilisk näring har vi skapat en kräm som uppfyller de krav som ställs på en hudvårdsprodukt i en tid då världen vi lever i åldrar oss mer än tiden själv.

 

Vi tror på enkelhet och med rätt ingredienser behövs det inte längre en produkt för varje ändamål. Lingonberry Hi-tech Serum in Cream är en allt-i-ett kräm skapad för att minimera användningen av antalet hudvårdsprodukter. Den fungerar som följande produkter:

  • Dag- och nattkräm
  • Ansikts- och ögonkräm
  • Serum
  • Primer-effekt

 

Aktiva ingredienser

Lingonfröolja

Rik på Omega 3 och naturliga antioxidanter.

 

Matrilyx™

Peptidformulering som stimulerar cellförnyelse, såväl produktion av kollagen som hyaluronsyra.

 

Hyaluronsyra

Effektiv fuktgivare för slätare och jämnare hy.

 

Probiotika

Stärker hudbarriären för extra motståndskraft.

Beauty pearls - lyster inifrån

Förstärk age-less effekten även inifrån med Lingonkapslar. Lingon har en inbyggd antirynkeffekt som gör att bären inte skrumpnar under frostiga nätter, utan behåller sin spänst, fukt och elasticitet. Detta beror inte bara på lingonets rika innehåll av Omega 3 utan även på antioxidanten gamma-tocotrienol.

Tillsatsen av betakaroten i kapslarna omvandlas naturligt i vår kropp till A-vitamin som bidrar till att bibehålla normal hud.

 

 

Läs Mikaelas, Annikas eller Ivans kundberättelser om deras erfarenheter!

Q for Skin AB® · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2019 · Sitemap