SE | EN
SE | EN
Q for Skin
Q for Skin
SE | EN
Bakgrund

Jag är grundaren av Q for Skin och heter Florence Ellinor Nilsson. Jag är utbildad sjuksköterska och jag har en 35-årig yrkesbakgrund inom sjukvården, bland annat som chefssjuksköterska och verksamhetschef. Att mitt mellannamn är Florence tycker jag numera som närmast humoristiskt, då drivkraften att göra skillnad för andra har gestaltat sig som en röd tråd genom mitt liv. 

Jag startade Q for Skin därför att jag drevs av en nyfikenhet; finns det något som gör skillnad vid hud- och hårbottenbesvär, som är så vanligt? Genom en slump fick jag träffa forskare från Åbo Universitet och fick kännedom om deras forskning på nordiska bärfröoljor och vilka fantastiska forskningsresultat de hade fått. Jag blev så inspirerad att jag ville ta fram något eget baserat på denna forskning - och det har vi också gjort. 

 

Våra kunder har ofta provat flera olika metoder och tyvärr upplever många att de inte blivit hörda i sina besvär. Vi på Q for Skin ser på helheten då Du söker rådgivning hos oss. Vår filosofi är att var och en är unik och att hälsa och välbefinnande påverkas av en insida och utsida i balans. 

 

Det handlar om att tillföra kroppen näring i form av lättupptagliga fettsyror, inifrån och utifrån. Vi är så fattiga på bra fetter! Vårt näringskoncept är unikt och vi har många att berätta det för. Vi kan inte hjälpa alla med hud- och hårbottenbesvär, men vi kan hjälpa många! Jag ser och hör dagligen hur Q for Skin förbättrar livskvalitén för människor och många vill berätta; flera av våra kunder har gått ut i pressen och delgivit sina erfarenheter av Q for Skin. 

 

Vårt näringskoncept är unikt och gör en enorm skillnad för många och jag är övertygad om att Q for Skin kommer expandera - idag är siktet inställt på Asien!

Q for Skin AB® · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2021 · Sitemap