SE | EN
SE | EN
Q for Skin
Q for Skin
SE | EN
Äntligen mjuka, lena händer

”Mina besvär på händerna dök upp när jag var elva- tolv år gammal. De har varit av olika besvärlighetsgrad, men alltid behandlats på samma sätt: med kortison och mjukgörande salvor. Kortisonet har dämpat besvären tillfälligt, men besvären har alltid återkommit och blivit värre över åren. Efter en snabbkonsultation hos Ekolea konstaterades att jag hade närmast ingen fukt i händerna. Jag blev därför rekommenderad en kombination av Q for Skins Svartvinbärskapslar, Quick Repair Cream och Blackcurrant Oil. Redan efter en vecka hade jag återfått spänsten i händerna och behövde inte smörja in dem lika ofta.

 

När mina händer hade blivit fina började jag att slarva med kapslar och hudkräm. Även om problemen inte kom tillbaka i den form de hade tidigare, så fick jag torra fläckar över hela händerna. Vid besök hos en hudspecialist fick jag höra att de torra fläckarna var slitningseksem som uppstod i kall och torrluft samt diskning. De rekommenderade handskar för handdisk och handdesinfektion. Jag tyckte att det verkade vara en rimlig förklaring till mina torra händer, men bestämde mig för att besöka Ekolea för att få deras råd och synpunkter. Hos Ekolea blev jag rekommenderad att genast starta en ny kur med Svartvinbärskapslar för att stötta huden inifrån. Idag känns mina händer mycket bättre.

 

Q for Skins produkter har gett mig bättre resultat på ett halvår, än vad kortison och ”vanliga” mjukgörande salvor gjort under tretton år. Min slutsats är att hur man sköter sin kropp inifrån och ut är minst lika viktigt som utifrån och in. Kombinationen av kapslar och kräm hjälpte mig få normala händer igen, och det är jag jätteglad och tacksam för”.

Q for Skin AB® · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2021 · Sitemap