SE | EN
SE | EN
Q for Skin
Q for Skin
SE | EN
Marie och 15-åriga sonens erfarenhet av Q for Skin

"Sitter hemma en fredag med familjen när min underbara omtänksamma mamma ringer och säger att Åsa är i tidningen (Åsa Mundel Svensson var med i Året Runt och berättade om sina hårbottenbesvär). Jag ber henne ta ett kort på reportaget. Hon gör det och det är då vår resa med Q for Skin börjar.

 

Jag ringde till Q for Skin och berättade om vår sons hudproblem sedan han var liten. Panik, gråt, klåda, kli, kalla duschar, mediciner, krämer, svidande, omläggningar, torrt ... Ja, listan kan bli hur lång som helst. Det var så skönt med någon som för första gången på alla år (sonen blir 15 i höst) förstod problemet, hon liksom fyllde i mina meningar. Ja, det kändes så hoppfullt med allt det vi pratar om, huden framför allt men även hans känslighet osv.

 

Jag beställde hudpaket för torr, känslig hud. Det kom hem på några få dagar. Vi började med att testa schampot när han skulle in i duschen, kändes bra ingen svidande känsla. Vi baddade sedan torrt med ett lakan över det värsta partierna. Sedan 1 spray med oljan och en klick kräm. Kändes inget ont, inget svidande! Han började med en kapsel varannan dag, som vi sakta ökade upp, nu är vi på 4st/ dag.

 

Dag 2 sedan tog jag lite mer kräm och då sved det lite, men det gick över snabbt och det var inte i närheten av tidigare erfarenheter av svidande känsla alls. Tidigare har det varit gråt, " ta bort, bort!", men inte alls nu. Vi fortsatte å smörja och inta kapslar.

 

Sedan kom bakslaget, kanske efter 1-1/5 vecka efteråt, men inte alls som det var tidigare. Vi fortsatte med att smörja och inta kapslar, tror vi var på 2st/dag då. En natt när jag skulle lägga mig och sonen sov hårt, dränkte jag hans knäveck med endast kräm och på morgon sååå mycket bättre, bakslaget vände därefter!

 

Vi fortsätter att smörja och inta kapslar- det funkar äntligen! TACK GODE GUD, tror ja ska bli troende?

 

Oj så vi har kämpat med sonen från han var så liten, oj så många salvor från Apoteket vi har testat utan resultat å oj så många läkarbesök där de envist säger smörj han är torr, jo tackar attan för det. Nu är vi så tacksamma att vi har hittat er tack vare min underbara mor som såg Åsa i tidningen (hennes son är klasskamrat med vår yngsta son).

Tack å ni måste synas mera så andra familjer kan få hjälp av er!”

 

 

qforskin_kundberattelse_mariesson

 

torrkanslighy_qforskin

 

Maries son har använt:

• Svartvinbärskapslar Quick Repair Cream
• Blackcurrant Oil • Hair & Body Shampoo

 

qforskin_kundberattelse_marie

Q for Skin AB® · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2021 · Sitemap