SE | EN
SE | EN
Q for Skin
Q for Skin
SE | EN
Linda efter 3 år med Q for Skin

Håller resultatet? 3 år efter tidningsartikeln i Året Runt berättar Linda hur hon gör för att behålla sina fina resultat!

 

"Mina hudbesvär kom aldrig tillbaka!

Mina hudbesvär började som barn och jag har haft dem i 37 år. Många sömnlösa nätter och starka kortisonkrämer. Sedan tre år tillbaka har jag haft Q for Skins produkter. Jag trodde inte det var sant när besvären började försvinna efter en månads användning. Resultatet håller även nu tre år senare. Jag tvättar ansiktet med Quick Relief shampoo och smörjer med svartvinbärskrämen. Två svartvinbärskapslar tar jag varje morgon tillsammans med min frukost. Inga kortisonkrämer har jag använt på tre år, vilket jag använde dagligen förr. Jag är sååå glad över att jag kom i kontakt med Q for Skin!

 

Min dotter har också en väldigt torr hy och får lätt besvär med huden under vintertid. Hon använder också svartvinbärs- serien och hennes hy är mycket bättre.

 

Jag tycker det är roligt att få hjälpa andra människor med hudbesvär. Jag tipsar gärna andra och berättar min historia. Jag får många positiva kommentarer tillbaka om att det har fungerat även för dem.

 

Tack än en gång Q for Skin!

Ni har förändrat mitt liv / Linda"

 

kundberättelse_Året Runt_2013

 

Året Runt 2013 

 

 

 

Q for Skin AB® · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2021 · Sitemap