SE | EN
SE | EN
Q for Skin
Q for Skin
SE | EN
Min hud kliade och flagnade konstant

"Sedan jag var 2 år har jag haft problem med känslig och extremt torr hud, mitt namn är Jaiteh och jag är 22 år gammal. 

Under alla dessa år av besvär kan jag bara minnas en femdagars resa utomlands då min hud inte kliade och flagnade. Jag har provat allt mellan himmel och jord för att försöka förbättra min hud. Jag har använt olika typer av kortison, kapslar, tabletter och mjukgörande krämer. Jag har träffat flera olika läkare som alla sagt de kommer att skriva ut något som kommer hjälpa mig med mina hudbesvär men ingenting har haft en långvarig effekt. På en av alla mina sjukhusbesök sa en läkare att han rekommenderade att jag endast skulle duscha en gång i veckan, detta var inte ett alternativ för mig eftersom jag tränade minst 7 gånger i veckan då jag spelar basket på elitnivå.

 

När jag först fick höra om Q for Skin var jag väldigt skeptisk då jag provat många olika produkter genom åren som lovat fantastiska resultat men som inte levererat. Min underbar kollega insisterade på att jag skulle testa Q for Skin och jag är så tacksam för det.

Jag blev rekommenderad att inta svartvinbärskapslar samt att smörja mig med Quick Repair Cream och Nourishing Oil varje dag. Min hud kliade och flagnade konstant men när jag smörjde in mig flera gånger om dagen kände jag hur krämen och oljan hade en lugnande effekt på min hud. Redan efter några dagar märkte jag hur kliandet avtog och flagnandet blev mindre och mindre.

 

I dag har jag använt Q for Skin i nästan 3 månader och kliandet som har varit mitt största problem har minskat med hela 80%. Min hud i ansiktet känns inte längre stram och torr utan är mjuk och len. Jag har aldrig tidigare fått så många komplimanger för min hud och att jag idag kan duscha hur mycket jag vill samt vakna upp med återfettad hud är något jag aldrig trodde var möjligt. Jag är inte 100% bra i huden än men att veta att det finns hopp är den bästa känslan jag någonsin haft, det betyder så mycket. Jag är så otroligt nöjd med Q for skin och jag kommer aldrig använda något annat.

 

Hälsningar
Jaite"

 

 

 julia_before_after

 

 

 

 

Q for Skin AB® · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2021 · Sitemap