SE | EN
SE | EN
Q for Skin
Q for Skin
SE | EN
Det tar lång tid för en hud som varit stressad och irriterad under så många år att återhämta sig, men jag känner mig trygg och obeskrivligt tacksam

”Problem med torr, känslig hud har följt mig sedan barnsben, med vad som började som klassiska böjvecksutslag. Genom åren har jag haft bra och mindre bra perioder, som de flesta med problemhy av alla slag kan känna igen sig i. Alla dessa år har kantats av läkarbesök, hudspecialister, starka kortisoner och diverse huskurer – alla med varierande resultat.

 

Känslan att aldrig bli tagen på allvar, att gång på gång ställa sig upp efter varje återfall som blommar upp allt starkare, det har tagit hårt på min självkänsla, att aldrig få känna sig bekväm i sig egen hy. För 2 år sen så slog mina utslag till med besked, jag var i en period där mitt arbete var allt jag levde för och jag avancerade otroligt snabbt. 

 

Stressen kom smygande och min kropp började reagera allt starkare mot detta. Jag fick blodiga sår i hårbotten, på halsen, öronen, ansiktet, ben och armar. Det slutade aldrig att klia, värst var på nätterna, då jag kliade mig själv blodig varje kväll och bara en sådan enkel sak att ta en dusch var något som gjorde så ont att jag oftast duschade 1 gång i veckan, om ens så ofta, det kändes som vattnet skar sönder min hud.

Mitt driv, stress och pressen jag la på mig själv resulterade i att jag gick in i väggen, 23 år gammal. Jag tog beslut att säga upp mig med omedelbar verkan från den chefstjänst jag hade, och flytta till Karlstad.

 

Efter att ha börjat på ett nytt jobb och med nya krafter söka hjälp hos läkare angående min hud, och även denna gång fått återvända hem med svansen mellan benen med fler kortisoner att hämta på apoteket så satt jag en kväll och läste om kundberättelser på Q for Skins hemsida. Jag hade tidigare provat svartvinbärsserien, någon kapsel ibland och smort med svartvinbärskräm någon gång då och då, men aldrig känt eller sett den förbättring som personerna bakom kundberättelserna känt. Med tanken om ett sista försök så letade jag fram om det fanns någon återförsäljare i närheten och hittade Ekolea.

 

Med gråten i halsen gick jag in i butiken för att köpa svartvinbärs-krämen, gick fram till kassan, och började direkt gråta. Med stor värme fick jag den hjälp jag så länge velat ha, jag fick lära mig om vikten av att använda Q for Skins svartvinbärs serie som en kur, att använda kapslar, lotion, olja och shampoo samtidigt. Tillsammans bestämde vi att ses redan veckan därpå, för att se hur min kropp reagerat på produkterna. Jag kunde knappt tro mina ögon, men bara 7 dagar senare var min hud lugnare och kändes inte lika sträv. Efter 3 veckor hade alla besvär nästan försvunnit i ansikte och hårbotten. Det tar lång tid för en hud som varit stressad och irriterad under så många år att återhämta sig, men jag känner mig så trygg och obeskrivligt tacksam efter allt stöd från personalen på Ekolea. Jag kommer att fortsätta använda svartvinbärs-serien och rekommenderar den varmt!”

qforskin_kundberattelse_linda

 

 

Q for Skin AB® · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2021 · Sitemap