SE | EN
SE | EN
Q for Skin
Q for Skin
SE | EN
Alexandras erfarenhet av Q for Skin

E-mail som vi fått av en kund som vill berätta sin historia.

 

"Mitt namn är Alexandra och jag är 23 år. Ända sedan jag var en lite bebis har jag haft besvär med torr, känslig hud på olika ställen på kroppen, framförallt under näsan och på händerna. Jag har varit hos många olika läkare och har alltid fått samma råd, att använda kortison och olika mjukgörande krämer från Apoteket. Kortisonet har dock knappt hjälpt i vissa fall utan besvären har alltid kommit tillbaka efter att kortisonkuren har avslutats så att jag på nytt fått använda kortison. Dock har en del av besvären försvunnit med åren, utan synlig anledning, speciellt det på händerna har blivit bättre av kostbyte och uteslutning av mjölk, socker och gluten.

 

Under min uppväxt har kortison alltid funnits hemma i badrumsskåpet tills för några år sedan när jag började intressera mig mer och mer för vad hudvårdsprodukter egentligen innehåller. Jag bytte ut hela mitt badrumsskåp mot naturliga och ekologiska produkter. Min hud mådde märkbart mycket bättre och kändes inte alls lika yttorr, känslig och irriterad. Både kost- och hudvårdsbytet har gjort gott för min hy.

 

För ca 2 månader sedan kom problemen tillbaka med en enorm kraft. Det som orsakade denna explosion är jag rätt säker på, har med min inre stress att göra. Mår inte insidan bra syns det på utsidan och än mer stress blev det av att vara dränkt av vätskande torr hud i ansiktet och huvudet.

 

Jag använde till en början diverse olika huskurer utan allt för givande resultat. Jag mådde riktigt dåligt över den torra, irriterade huden som denna gång var långt värre än det varit innan och kunde inte komma på en enda produkt som skulle kunna hjälpa mig. Jag var fast besluten att inte under några omständigheter ge vika och använda kortison eller andra starka medel än en gång. Mitt i all panik mindes jag plötsligt att jag för några år sedan sett reklam för Q for Skins produkter i en veckotidning. Jag kollade då upp dem och har nu använt mig av Quick Repair Cream, Blackcurrant Oil och Quick Relief Shampoo. Dessa produkter har verkligen imponerat på mig, de gav mycket snabbt resultat, lugnade huden och återfuktade. På mindre än ett dygn lyckades Blackcurrant Oil att riktigt ordentligt återfukta min hud under näsan. Även mina händer har blivit enormt mycket bättre på endast några dagar (se bilder).

 

Jag rekommenderar verkligen personer med liknande problem att prova dessa produkter, de känns milda på huden men gör ett fantastiskt och snabbt jobb, speciellt på riktigt torr hud. Jag är väldigt tacksam till att jag slapp ta till kortisonet trots att många sa till mig att mina besvär inte skulle vara lätt att läka på naturlig väg. Men visst gick det!"

qforskin_torrkanslighud_kundberattelse

 

Alexandra har använt:

Quick Repair Cream
Blackcurrant Oil
• Quick Relief Shampoo

 

Q for Skin AB® · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2021 · Sitemap