SE | EN
SE | EN
Q for Skin
Q for Skin
SE | EN
Uppföljning på Tovas erfarenhet av Q for Skin

Tovas mamma fortsätter:

 

"Det har nu gått 3,5 år sen vi fick bukt med Tovas utslag och torra hud med hjälp av svartvinbärsfröprodukterna. Hon är idag en pigg och frisk liten tjej på snart 4,5 år som inte har minsta tendens till hudbesvär. Hon äter två svartvinbärskapslar varje dag året om, hon tuggar dem och tycker att de är goda så hon är noga med att inte missa dem.

 

På sommarhalvåret smörjer vi inte alls. På hösten smörjer vi med Quick Repair Cream på haka och kinder en gång om dagen samt smörjer in kroppen med Blackcurrant Oil en gång i månaden. Under vinterhalvåret smörjer vi lite mer, haka och kinder med Quick Repair Cream morgon och kväll samt delar av kroppen ett par gånger i veckan, det beror lite på. Vi smörjer in hela Tova med Blackcurrant Oil efter bad men det är inte mer än två gånger per månad.

 

Hon är inte känslig för sol, värme eller något annat, får inga utslag, rodnader eller annat. Vi är noga med bra mat- och sovrutiner för att stärka hennes immunförsvar och i kombination med svartvinbärsfröprodukterna upplever vi att hon har en stark och frisk hud. Jag har inte behövt oroa mig alls för torr hud eller andra hudproblem de senaste 3,5 åren och för det är jag så tacksam."

 

 

 

qforskin_tova_foreochefterbilder

 

qforskin_foreochefterbilder_tova_svartvinbar

Q for Skin AB® · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2021 · Sitemap