SE | EN
SE | EN
Q for Skin
Q for Skin
SE | EN
Avalons erfarenhet av Q for Skin

"Mardrömmen börjar

När Avalon var sex veckor gammal började vi märka att hans hud blev ovanligt torr och röd på armarna. Symptomen blev endast värre, en mardröm hade börjat. Han hade besvär på hela kroppen och varken han eller vi föräldrar kunde sova. Efter några veckor fick vi diagnosen atopisk eksem av läkaren. Det var inget annat att göra än att smörja med kortison och mjukgörande, enligt honom. Vi försökte med naturliga mjukgörande cremer tills det inte gick längre och vi fick ta till kortisonen. Det hjälpte så länge vi smörjde men så fort vi slutade kom besvären tillbaka. Vi behövde även använda mer och mer för att den skulle ge en verkan. Det var som om besvären aldrig var borta, den låg där under ytan och kortisonen lyckades bara pressa ner den under korta tider.

 

Kan detta verkligen funka?

När vi kom i kontakt med Q for Skin fnyste jag bara lite och tänkte "Vi har redan provat allt, ännu någon som erbjuder en produkt som ändå inte hjälper". Men efter en liten pratstund med en hudterapeut som verkligen trodde på Q for skin kunde jag inte annat än att prova. Vad hade jag att förlora? Några hundra-lappar, så det var värt ett försök tänkte jag…

 

Vi börjar se resultat

Det var det! När vi hade använt svartvinbärsserien under några dagar blev huden genast bättre, men efter cirka två veckor mycket sämre. Vi hade blivit varnade för detta av vår hudterapeut som sa att vi skulle fortsätta och att skulle bli bättre. Det gjorde vi trots att det kändes tufft några dagar av starka besvär. Men vi föräldrar kände på oss att det här är värt det, det kommer att bli bra! Och vi hade rätt. Efter att vi använt serien i sammanlagt två månader var besvären helt borta. Jag kunde knappast tro det, det var som ett under.

 

Besvärsfri idag

Ett halvår efter detta behövde vi inte ens använda crèmen och oljan längre. Endast kapslarna gjorde jobbet. Nu när det blir kallare och luften torrare behövs det lite crème då och då men det känns som om vi nu har byggt upp Avalons hud med så mycket olja att den har blivit otroligt stark. Hudbesvären är borta!"

qforskin_efter

 

 

 

 

 

torrkanlighudpaket_qforskin

Q for Skin AB® · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2021 · Sitemap