SE | EN
SE | EN
Q for Skin
Q for Skin
SE | EN
Carro, röd/stressad hud

”Efter mitt första barn fick jag problem med huden. Mitt ansikte var till och från väldigt rött, irriterat och smärtsamt. Det var smärtan som var det värsta; att jag hade så ont i ansiktet. Jag fick tips om att prova svartvinbärskapslar, men jag var väldigt skeptisk mot det då. Jag tyckte att det bara var vanliga kapslar med nåt i. Hur skulle det hjälpa mig? Efter ett långt samtal med Ellinor på Q for Skin kom vi överens om att jag i alla fall skulle sluta med mjölkprodukter under en period samt börja med svartvinbärskapslar för att få i mig väsentlig näring inifrån. Detta var i januari och eftersom jag skulle gifta mig i augusti samma år kände jag att det var min sista utväg då ingenting annat hade hjälpt. 

 

Fram till sommaren smörjde jag mig med Quick Repair Cream, Blackcurrant Oil och åt kapslarna. Min hud kändes lite bättre tills det blev dåligt på jobbet. Då blev huden mycket sämre igen. Efter samtal med Ellinor lade jag till 2st Havtornskapslar. Under sommaren åt jag bara kapslarna (2st Havtorn och 3st Svarta vinbär). Det gick inte att smörja ansiktet när det var så varmt ute, det bara svettades bort.

 

Efter ca 8 månader har mitt ansikte blivit så mycket bättre. Jag äter nu 5st Havtorn och 5st Svartvinbärskapslar per dag. Jag kan äntligen gå runt utan smink igen, så härligt! Jag kände mig dessutom så fin på bröllopet. Tack Q for Skin för att ni inte gav upp hoppet om mig!”

 

 

 

Januari 2018                   Augusti 2018

 

 

 

 

Q for Skin AB® · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2021 · Sitemap