SE | EN
SE | EN
Q for Skin
Q for Skin
SE | EN
Petra efter 5 år med Q for Skin

"Jag är så tacksam att jag för fem år sedan klev in i en lifebutik i Simrishamn och blev rekommenderad Q for Skin. Vid 33 års ålder började min hud att reagera på nästan allt som jag tog på huden. Jag hade sår i ansiktet och aknen var värre än någonsin. Min hud var tunn och torr som ett sandpapper efter alla kemiska behandlingar och AHA-syror. Jag var helt förtvivlad och undvek sociala situationer. Att gå till jobbet var jättejobbigt, dels för smärtan i mina bölder och med tanke på hur jag såg ut. Jag hade provat mängder av produkter som fanns på marknaden och spenderat ofantliga summor pengar på olika mirakelprodukter.

Jag blev tipsad om att boka telefonrådgivning hos Q for Skin och vi resonerade kring mina hudproblem och vikten av näring inifrån. I början blev det lite sämre men sakta men säkert blev min hud bättre.

Att jag skulle bli så här bra hade jag inte kunnat föreställa mig. Det gick åt mycket produkter i början och jag behövde känna stöd, och det fick jag under våra samtal. Idag går det inte alls åt lika mycket produkter, men fettsyror, bra mat och en mild och naturlig hudvård, tror jag är a och o, oavsett om man är gammal eller ung för att hålla huden i balans, särskilt under extra stressiga och påfrestande perioder i livet.

Jag har en dotter som emellanåt har haft problem med torr hud. För att hålla hennes hud i balans så äter även hon Svartvinbärskapslar, använder endast Q Ultra Care som duschkräm och schampo, samt att hon alltid smörjer in sig med Quick Repair Cream. Det är inte mycket som behövs, men det ger fantastiska resultat.

Jag är så glad och tacksam att jag fick kontakt med Q for Skin för fem år sedan. Jag fick fantastisk rådgivning och fick prova olika produkter för att hitta de som passade mig. Idag finns det inga andra alternativ än att fortsätta med dessa produkter. De ger min hud näring både på insidan och utsidan." 

qforskin_orenhy_fore_petra

Före

 

 Idag

 

 

Petra använder:

• Svartvinbärskapslar • Cleansing Milk
• Suppressing Booster Quick Repair Cream
• Blackcurrant Nourishing Oil

Q for Skin AB® · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2021 · Sitemap