Q for Skin
SE | EN

"För att vara jag, en tjej med mycket prestationsångest, lätt för att nedvärdera, kritisera och se ned på mig själv så var att få akne som grädden på moset när jag skulle börja i åttonde klass. Förutom att kämpa med skolan, hitta sig själv och prestera blev jag likt många andra i samma ålder tvungen att kriga med fruktansvärda hud problem. I skolan jag gick vad det även väldigt aktuellt med utseende och hetsen kring hur man går ut. Vissa dagar ville jag inte gå till skolan och det blev en mer påtagligt på grund av den fruktansvärda smärtan som aknen gav mig. Mina finnar var ofta inåtvända och varfyllda bölder som gjorde ont. Det gick alltså inte att spräcka och tömma dem så lätt, finnarna jag fick kunde ibland bli så stora som 1-2 centimeter i diametern. Dessa finnar försvann inte i första taget, utan kunde stanna kvar i månader.

 

Jag köpte produkt efter produkt på apoteket, hälsokosten och på hudvårdssalonger. Efter att ha provat hela sortimentet utav receptfria krämer, tabletter, läkemedel och kurer fick jag nog och gick till min vårdcentral. När jag några timmar senare och hundralappar fattigare steg ut från apoteket med mina receptbelagda krämer och antibiotika baserade piller kände jag mig så himla glad. Jag var säker på att kampen mot finnarna i mitt ansikte äntligen skulle vara över och att jag så småningom skulle slippa plågan som jag hela tiden bar med mig. Efter ett par veckor tyckte jag att jag kunde se resultat, men när tabletterna och kuren var slut tog det inte mer än en vecka innan jag var tillbaka på ruta ett och såg likadan ut som jag gjort tidigare. Jag ville såklart påbörja en ny kur men blev avrådd då det är skadligt med den omfattande mängden antibiotika samt att huden blir väldigt känslig mot solen under kurens gång. Så återigen fick jag ge mig på ett nytt märke med nya produkter och försöka bli av med aknen på nytt.

 

När jag för 1,5 år sedan fyllde 20 hade jag fått nog. Jag var så ledsen, uppgiven, hade ont och stod inte ut med att se mig själv i spegeln och inom mig tänka att det var den prickigaste salamin ur delikatessdisken som tittade tillbaka. Så i början av april 2015 åkte jag tillsammans med min mamma till en hälsobutik och berättade om min situation. Utan att tveka gav kvinnan i butiken mig havtornsserien från Q FOR SKIN med olika naturliga produkter samt kapslar som hon påstod skulle göra mig fri från aknen. Efter att ha provat ALLT och lagt otroligt mycket pengar på krämer, behandlingar, rådgivning och kurer kan man minst sagt säga att både jag och min mamma var skeptiska. Jag var hopplös och uppgiven, men min mamma trodde att det skulle funka och fick mig tillslut att ge det en chans. Vi tog råden som kostrådgivaren gav och idag är jag obeskrivligt tacksam för att jag tog det beslutet.

Efter det föll allt på plats, efter en månad var jag mig betydligt bättre och efter två månader kände jag att jag vunnit kampen mot mina hudbesvär. Under hela resans gång har jag förstått att det handlar om hur man kombinerar behandlingen på utsidan och insidan. Att balansen mellan en fungerande och välmående insida visar sig på utsidan, vilket Q FOR SKIN gav mig. Kapslarna gav inte bara positiv påverkan på min hy, utan även min ämnesomsättning och tarm som fungerar mycket bättre idag än vad den någonsin gjort.

 

Idag är jag oerhört tacksam för att jag investerade i mig själv och gav Q FOR SKIN en chans. Det är ett utav de bästa besluten jag tagit och jag vill verkligen rekommendera andra att göra detsamma. Ha tålamod och våga tro på att det kommer bli bra. Mitt tips är att köra ”all in” från början, bara använda deras produkter samt kapslarna för att sätta igång rengöringen från grunden och efter hand trappa ned med tabletterna utifrån hur huden reagerar och resultaten visar sig." 

qforskin_orenhy_fore_lisa

 

forebilder_lisa_qforskin

Före

 

 

qforskin_orenhy_efter_lisa

Efter 7 månader

 

  

 

 

Lisa har använt:

Havtornskapslar • Cleanser
Havtornsserum • Suppressing Booster
• Suppressing Cream (nuvarande Anti-stress Cream)

 

 

Du kan läsa mer om Lisa på hennes blogg. Klicka här

 

Q for Skin AB® · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2020 · Sitemap