SE | EN
SE | EN
Q for Skin
Q for Skin
SE | EN
Lisa blickar tillbaka

"Allt prat om samspelet mellan insida, utsida och den naturliga kraften började låta som hockus-pockus i mina öron och jag trodde aldrig att aknen skulle försvinna. Men idag sitter jag utan akne, med en hy som känns slät, len och mjuk. Med Q for Skin fick jag det bekräftat. Att det krävs naturliga råvaror, en kropp i balans och ett yttre komplement för att bli ett med sin hy. Det viktigast under resans gång har varit att jag inte slutade tro på att det skulle bli bra. Redan efter en månad av att bara ha använt mig av kapslarna kände jag stor skillnad i både immunförsvaret, matsmältningen och genom hudens positiva reaktion. Med känslan av att ”detta funkar” har motgångar, stress och näringsbrist gjort att jag hela tiden litat på att det kommer gå över. De negativa reaktioner som kroppen utlöste under jobbiga perioder visste jag var tillfälliga och att det berodde på en inre obalans i kombination med psykisk ohälsa.

 

Genom att stötta kroppen med kapslarna och de vitaminer, oljor och mineraler som jag själv inte kunde förse mig med visste jag ändå alltid att jag kommer fixa det.

 

Idag är jag helt säker på att jag tagit makten över min hy med hjälp av Q for Skin och prioriteringar i livet har blivit mer självklara. Jag är nummer ett och det viktigaste är att jag frisk, hel och glad."

lisa_fore

 Juni 2017

 

lisa_fore

April 2015

Q for Skin AB® · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2020 · Sitemap