SE | EN
SE | EN
Q for Skin
Q for Skin
SE | EN
Blackcurrant Oil är det bästa som har hänt mig och mina torra slemhinnor

"De senaste 10 åren har jag haft besvär med torra och sköra slemhinnor. Under dessa år har jag provat ”allt”, utan märkbara resultat. Hade inte mycket hopp kvar, men det lilla som kvarstod fick mig än en gång att besöka en hälsokostbutik. Den här gången fick jag rådet att smörja med Blackcurrant Oil från Q for Skin, och jag fick med mig ett prov hem. Förvånat kunde jag konstatera att huden omedelbart kändes mjukare och mer följsam! Dagen efter hängde jag på låset när de öppnade och köpte oljan, som jag började smörja med minst tre gånger dagligen. Jag köpte även Svartvinbärskapslar för att även ge näring inifrån. 

  

Idag, några månader senare, har jag överhuvudtaget inga besvär. Jag njuter av ett intimt samliv med min partner, vilket jag inte kunnat göra på åratal. I sommar har jag även badat mycket i havet och varit på en 4-dagars cykelsemester; vilket förr var förknippat med ökad torrhet och sveda, men som nu passerat helt utan konsekvenser för underlivet. Det är dock märkbart om jag slarvar med oljan, så jag ser till att ha med mig en liten flaska Blackcurrant Oil vart jag än går. Jag lever idag ett normalt liv och behöver inte längre anpassa mig efter slemhinnorna, vilket är en enorm frihet. Om en enda människa kan bli hjälp av att jag delar min historia, så var det värt det!

 

Jag är med i både svenska och utländska grupper där vi delar besvären med extremt torra slemhinnor, och jag har i dessa forum tipsat om Blackcurrant Oil. Ibland känns det lite skämmigt att skriva om torrhet i underlivet… Men vadå! Blackcurrant Oil är det bästa som har hänt mig och om någon annan kan bli hjälpt av denna underbara olja… Säger jag Yes!!"

Lotta

 

 

 

 

 

Q for Skin AB® · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2021 · Sitemap