SE | EN
SE | EN
Q for Skin
Q for Skin
SE | EN
Torra slemhinnor efter klimakteriet

Jag heter Lena och är 54 år och bor i norra Sverige. Jag är en aktiv kvinna och är mycket ute i skog och mark med min familj och min hund. Jag lever ett mycket bra och aktivt liv, men har de senaste åren haft problem med mina slemhinnor p.g.a. klimakteriet. Jag har provat olika oljor, tvålar och kapslar för mina torrhetsproblem, men utan större resultat.


Fick tips att prova Q for Skins Blackcurrant Oil och Svartvinbärskapslar och har använt det i ca 4 månader och det funkar utmärkt. Blackcurrant Oil känner jag är extremt mjukgörande och jag känner en klar förbättring av mina besvär.

Förutom oljan och kapslarna använder jag numera Hair & Body Shampoo som intimtvål. Den gör att jag kan få känna mig fräsch utan att ge obehag.


Att jag lyckades hitta denna hjälp är tack vare min väninna. Det är omöjligt att förstå när man ser produkterna att de kan göra kan göra så stor skillnad!

 

 

 

 

Q for Skin AB® · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2021 · Sitemap