SE | EN
SE | EN
Q for Skin
Q for Skin
SE | EN
Inga-Lill 72 år om sina besvär med torra, sköra slemhinnor

"Jag har haft stora besvär med mina torra, sköra slemhinnor i underlivet i ca 5 års tid. Det har inneburit hemsk klåda som övergick till sår och sprickor. Något samliv var inte att tänka på.

 

Jag sökte hjälp på Gynekologisk mottagning och fick ordinerat cortisonsalva morgon och kväll tills såren läkt och jag skulle även smörja med vaselin varje morgon. Vaselin skulle jag fortsätta med livet ut.

 

Mina slemhinnor torkade ihop mer och mer. Så blev jag kallad till cellprovtagning och den smärta detta innebar var nästan övermäktig. Jag blev då rekommenderad Vagifem vaginaltabletter av Gynekologen men det tog jag redan men blev rådd att fortsätta, det fanns inget annat.

 

En väninna talade om att hon fått hjälp av en olja som är bra för torra slemhinnor. Jag beställde ett paket med Blackcurrant oil och Hair & Body schampot från Q for Skin. Redan efter bara en veckas användning kände jag en skillnad. Efter 2 månader med Blackcurrant oil kompletterade jag med Svartavinbärskapslar och Havtornskapslar. Den här kombinationen har jag haft i ca 3 månader och mina problem med torra slemhinnor är nästan helt borta. Även mitt samliv fungerar igen. Jag använder vare sig cortison eller vaselin längre. Blackcurrant oil är det bästa som hänt mig och jag hoppas att fler tar denna möjlighet för att få hjälp."

 

Iga-Lill 72 år

Q for Skin AB® · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2021 · Sitemap