SE | EN
SE | EN
Q for Skin
Q for Skin
SE | EN
Q for Skin har hjälpt mig inse hur viktigt det är att se på helheten

"Med huvudet inborrat i höga polotröjor och lager med smink har jag försökt ta mig igenom tonåren. Efter åtskilliga genanta besök hos vårdcentraler som matat mig med orden ”det är hormonerna som spökar men det går över” har jag levt i tron om att akne är något alla går igenom och blir av med. Det är inte sanningen.

För mig har stress varit en stor faktor och även brist på något som kan lugna min känsliga hud. Det var först när jag blev introducerad för Q for skin som jag förstod att det inte enbart går att jobba på utsidan utan att insidan är minst lika viktig. Efter att testat havtorn på både ut och insida kunde jag lager för lager kunde stryka bort sminket, våga ta på mig annat än höga polotröjor och slippa den konstanta medvetenheten om min hud och ansikte. Q for skin har blivit min befrielse i att få vara mig själv fullt ut vilket jag är evigt tacksam för! 

 

Josefine

 

Q for Skin AB® · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2021 · Sitemap