SE | EN
SE | EN
Q for Skin
Q for Skin
SE | EN
Mina hyperpigmenteringar är nästan helt borta och resultatet håller

"Jag är inte personen som sminkar mig till vardags, men när jag för några år sedan fick mycket pigmentering i ansiktet var det inte alls kul. Jag kände mig smutsig i ansiktet. Jag hade funderingar på att slipa min hud eftersom jag inte ville täcka detta med smink varje dag. När jag kom i kontakt med Ellinor på Q for Skin föreslog hon att jag skulle prova deras nya lingonkräm, som var under utveckling, men även tillföra Havtornskapslar för att stötta huden inifrån.

 

Jag är en person som aldrig använt mig av massa olika produkter utan vatten och tvål har varit min grej. Jag glömde kapslarna ofta, men försökte att äta två kapslar om dagen. Jag var däremot noga med att smörja ansiktet med krämen morgon och kväll. Jag började i augusti och såg ingen förändring i början, men trots att jag vistades i sol utomlands under 2 månader (nov-jan) kan man verkligen se skillnad. Jag har lite kvar, men inte alls något jag känner att jag behöver dölja. Detta passar mig då jag inte är en person som orkar syssla med massa olika krämer. Jag vill ha det så enkelt som möjligt, men ändå uppnå ett bra resultat."

Q for Skin AB® · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2021 · Sitemap