SE | EN
SE | EN
Q for Skin
Q for Skin
SE | EN
Lingonberry Cream gör verkligen skillnad för min hy

I mitt jobb som triathlet får huden och kroppen jobba hårt varje dag. Jag har normalt ganska torr hy i mig själv, vilket inte blir bättre av att jag  i stort sett börjar varje morgon med att simma i klorvatten som verkligen torkar ut huden. Sedan fortsätter jag att misshandla huden genom att springa och cykla i ur och skur och rätt ofta i hård blåst här i Skåne - flera timmar varje dag. Lägg därtill några uttorkande duschar till så borde det vara den ultimata utmaningen att hålla min hy slät, spänstig och ungdomlig särskilt som jag är 44 år i år.


Jag har ätit 2 lingonkapslar och smörjt mig med Lingonberry Cream 2ggr per dag och verkligen märkt vilken skillnad det gör. Huden och jag menar hela huden har blivit mycket mindre torr och fnasig. Tidigare kunde jag efter jag kommit upp ur simbassängen ha torra fläckar i ansiktet - det har jag inte längre. Huden känns mycket mer spänstigt också och tom med min man noterade en dag att min hud hade mer lyster och var mindre rynkig.

 

En positiv bieffekt har visat sig på fotsulorna. Jag springer inte sällan 10 mil per vecka och har bebisfötter när det gäller huden. 

Jag håller er uppdaterade på bloggen hur det går!
/Camilla

Q for Skin AB® · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2021 · Sitemap