SE | EN
SE | EN
Q for Skin
Q for Skin
SE | EN
Grattis till mig tänkte jag, nu ska jag behöva dras med pigmentfläck...

Förra sommaren upptäckte jag en brun liten fläck vid högra tinningen. Tänkte inte så mycket mer på den förrän jag upptäckte att den växte ju mer jag vistades i solen. Pigmentfläck! Grattis till mig tänkte jag, nu ska jag behöva dras med pigmentfläck. Rätt vanligt förekommande men svårt att göra något åt. Den fick leva sitt egna lilla liv. Har testat rätt mycket produkter över åren och inget av det jag kände till då verkade fungera särskilt bra. Kanske var det för att jag försökte angripa fläcken alldeles för sent. När hösten kom så avtog pigmentfläckens storlek och den gick så småningom tillbaka helt. 

 

Detta året fick jag så tips om Q For Skins nya Lingonkräm. Den skulle funka mot massa olika saker, så även mot pigmentfläckar. Det som i början tilltalade mig mest var att detta är en multifunktionskräm! I en tid där vi behöver banta ner vår konsumtion kommer det bli nödvändigt med denna typ av produkt. Q for skin ligger i framkant i denna punkt då de har lyckats skapa en dagkräm/nattkräm/serum/ögonkräm i ett!!! En förpackning istället för flera olika.  

 

Ihop med vänner drog jag iväg på två veckors semester till Italien. Vi klättrade runt på små vulkanöar utanför Sicilien. Gissa om det plötsligt blev lite mer plats i necessären när jag enkelt kunde packa ner en kräm istället för fyra? :)  

 

Den största överraskningen blev ändå den som jag inte ens tänkt på, pigmentfläcken. Efter två veckor i medelhavsklimat hade den inte påverkats alls. Jag hade grundat ordentligt med lingonkapslarna samt lingonkrämen och med facit i hand kan jag inte annat än fullständigt jubla över hur mycket mer resistent min hud har kommit att bli. Lyster, mindre linjer och jämn. 

 

Jag kan inget annat än att rekommendera denna fantastiska kräm, som enligt mig är tokbillig med tanke på innehållet samt resultatet.  Jag har påpekat detta för Q For Skin, att jag tycker priset inte matchar det man får, så det är bara att skynda sig att testa innan de lyssnar på mig och bestämmer sig för att höja priset. :)  

 

 

 

 

 

 

 

 

lingonberryconcept_qforskin

Q for Skin AB® · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2021 · Sitemap