SE | EN
SE | EN
Q for Skin
Q for Skin
SE | EN
Torr, flagig hårbotten som kliar

Nu förstår jag vad som händer med min hårbotten och äntligen har jag hittat lösningen!

 

”Egentligen så länge jag kan minnas har jag haft problem med min torra hårbotten. Jag har nämnt det någon gång för någon frisör, som rekommenderat mjällschampo och sen har det inte varit något mer med det. Jag har kliat och till och med fått stora sår i skalpen. Man skäms ju att säga det men det blir liksom som ett tix att pilla skorpor från huvudet, inte så charmigt, jag vet.

 

För lite drygt två veckor sedan pratade jag med en vän och började ventilera om saker som händer i livet och jag kom fram till att jag har en väldigt stressig period just nu, både fysiskt och mentalt. I samma vända nämnde jag att min hårbotten är kaos.

 

När jag då tog kontakta med Q for Skin föll poletten ner. Jag blev påmind om hur stress och reaktioner i huden hör samman. Och äntligen förstod jag. Min hårbotten är känslig och den kommer att bete sig annorlunda vid stress och under vinterhalvåret och/eller under perioder när jag tvättar håret extra mycket. Då behöver jag ge den extra omtanke. Så jag fick två veckor på mig, varje kväll skulle jag smörja in hårbotten med Blackcurrant Nourishing Oil och på morgonen borsta med en naturborste för att hjälpa hårbotten och få bort flagorna och sedan tvättade jag håret med Quick Relief Shampoo.

 

För mig är det här helt fantastiskt! I många många år har jag haft såna problem och i två år har jag ju haft en lösning framför mig, men ibland är det bara svårt att börja med något nytt.

 

Tack Q for Skin! Jag kommer fortsätta att ge min hårbotten extra omtanke, särskilt när jag märker att livet är stressigt eller vid väderomslag! Känns tryggt att veta att jag har lösningen nära till hands och också kan agera förebyggande när jag förstår vad som kan utlösa problemet."

Sophie

harbottenbesvar_qforskin

Q for Skin AB® · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2021 · Sitemap