SE | EN
SE | EN
Q for Skin
Q for Skin
SE | EN
Jessicas erfarenhet av Q for Skin

Håller resultatet? 3 år efter tidningsartikeln i Allers berättar Jessica hur hon gör för att behålla sina fina resultat!

 

Min hårbotten mår toppen!

"När jag efter femton års kämpande med att bli av med mina besvär i hårbotten provade Q for Skins hårbottenpaket innehållande hårborste Blackcurrant Oil, Quick Relief Schampo samt Hair & Body Schampo dröjde det inte mer än fem dagar innan besvären var helt borta. Det var en helt otrolig känsla och jag kunde knappt tro att det var sant. Och det var just kombinationen av att inför natten massera hårbotten med borsten, sedan med oljan för att nästa dag borsta igenom håret och sedan först tvätta med Har & Body Schampot och sedan med Quick Relief Schampot som hjälpte mig. Jag kunde nämligen inte låta bli att prova lite olika kombinationer för att se om det gjorde någon skillnad. Det visade sig att det gjorde det! Att använda oljan och hårborsten men tvätta med ett annat schampo var inte alls lika effektivt.

 

Efter en tids användande kunde jag inte låta bli att oroa mig över om den fantastiska effekten av svartvinbärsfröolja skulle avta och sluta fungera för mig. Det har nu gått tre år sedan jag började använda produkterna och min hårbotten mår precis lika bra som när jag provade Q for Skins produkter för första gången! Det har dessutom visat sig att jag inte längre behöver massera hårbotten med oljan eller tvätta med Quick Relief schampot varje dag - en omgång under 3-5 dagar ungefär var 5-6 vecka räcker alldeles utmärkt för att besvären ska hålla sig borta.

 

Samma år som jag började använda produkterna flyttade jag till England för att utbilda mig i Garden Management vid University of Greenwich. Efter två år tog jag min examen och har sedan dess vunnit ett stipendie vilket innebar att jag fick möjlighet att fortsätta lära mig och utvecklas som trädgårdsmästare i Great Dixter House and Gardens i East Sussex. Därefter kom jag in på en tvåårig utbildning i RHS (Royal Horticultural Society) Garden Wisley i Surrey som jag stormtrivs med. Att få göra det jag så länge drömt om är helt fantastiskt, däremot är vattnet i England inte lika fantastiskt…

 

Där jag bor just nu är vattnet väldigt hårt med mycket kalk och klor vilket medförde att jag fick väldigt torrt och glanslöst hår. För att hålla det i schack använde jag kopiösa mängder balsam och inpackning. Lyckligtvis fick jag i december förra året ett prov på Q for Skins Nourishing Schampo som jag sedan dess har använt i stället för Hair & Body Schampot. Skillnaden har varit enorm! Mitt hår både ser och känns mycket friskare. Det har återfått sin glans. Dessutom är det inte alls frizzigt längre! Jag behöver inte längre använda inpackning och använder mycket mindre mängd utav Q for Skins Conditioner. I början tyckte jag att det fungerade lite för bra och att det måste vara inbillning från min sida. Därför gjorde jag ett eget blindtest där jag hällde i Nourishing Schampo in en märkt flaska och Hair & Body Schampo i en precis likadan omärkt flaska. Även om inte jag visste vilken schampo jag använt på morgonen så visste mitt hår det! Det är också roligt att jag fått så mycket komplimanger för håret sedan jag börjat med ett nytt schampo.

 

När jag började med Q for Skins produkter tog jag svartvinbärskapslar för kronisk inflammation i ögonlocken (Blefarit) som jag fått på grund av mjälleksem i ansiktet. Jag tog då fyra kapslar per dag men har med tiden minskat dosen och tar idag endast två. Jag hade dessutom blivit tillsagd av min ögonläkare att använda ljummet vatten och babyschampo för att tvätta ögonlocken med morgon och kväll. Jag tyckte inte att det hjälpte så mycket mot mjället i ögonfransarna eller mängden ögonfransar jag tappade. Eftersom att Quick Relief Schampot varit så effektivt och är så otroligt milt provade jag det i stället för apotekets babyschampo och det har hjälpt mig jättemycket. Jag tappar inte längre lika mycket ögonfransar och har näst till ingen mjäll i ögonfransarna. Detta har även hjälpt mot torrheten, irritationen och svullnaden kring och i ögonen.

 

Q for Skins produkter har även trollat bort mitt mjälleksem. Jag brukade använda en stark kräm från apoteket som hjälpte till en viss del, men med en kombination av Quick Repair krämen och Blackcurrant Oil har jag inte haft några tecken på mjälleksem i ansiktet på flera år! Jag har dessutom provat deras nya Nourishing Oil som hittills har haft samma underbara effekt men med en underbar doft! Jag har också provat Cleansing Milk och har aldrig haft renare hy i ansiktet.

 

Vattnet i England har också visat sig ha en negativ effekt på min hud vilket har lätt till torrhet med eksem på kropp och händer. Jag har då använt oljan innan dusch och Hair & Body schampot som tvål när jag duschat för att sedan smörja in mig med Quick Repair krämen. Detta har fungerat perfekt! Ibland har jag även upplevt torrhet i underlivet och har då gjort på samma sätt - olja före dusch men sedan tvättat med Quick Relief Schampot. Även det fungerar utmärkt! Jag har dessutom så länge jag kan minnas haft torra läppar som spricker i tid och otid. För att lindra besvären har jag använt en salva på apoteket som fungerat riktigt bra, men jag har aldrig tyckt om att den innehåller så mycket "skräp". Jag har därför nu provat Blackcurrant Lip Balm och det är det ENDA läppsyl som någonsin haft samma effekt som salvan från apoteket!

 

När jag pratar om Q for Skins produkter känns det ibland lite fånigt och lite för fantastiskt för ingenting kan väl vara så bra eller hjälpa mot så mycket? Av flera års egen erfarenhet av Q for Skins produkter kan jag med gott samvete säga - jo, det kan faktiskt det!"

harbottenbesvar_jessica_efter 3ar

 

 

kundberättelse_allers

Q for Skin AB® · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2021 · Sitemap