SE | EN
SE | EN
Q for Skin
Q for Skin
SE | EN
Besvär med torr, kliande hårbotten så länge jag kan minnas

 

"Jag är en kvinna på 71år som har haft hårbottenprobelm så länga jag kan minnas med illröd hårbotten, klåda och torr fjällande hud.


Jag har varit hos flertal hudläkare fått en massa olika preparat bl.a cortisonlösning och gått igen alla hårshampoon och lösningar för torr hårbotten på apotek men utan resultat. Jag hade verkligen tappat tron till att någonsin bli bra. Sedan gick jag in på nätet av en händelse och klicka på hårbottenbesvär och kom fram till Q for Skins webshop, där jag hittade ett paket med ”Nourishing oil, Quick Relief Shampoo, svartvinbärskapslar och hårborste". Tog nu sista chansen till att bli bättre med mina problem och det ångrar jag verkligen inte.

 

Började första veckan att massera oljan varje kväll, borsta håret varje morgon, tvätta håret varje dag och tog en svartvinbärskapsel varje morgon. Såg redan förbättring efter 3 veckor.

 

Nu har det gått fyra månader och är helt symtomfri, ingen röd, kliande eller torr hårbotten. Numera tar jag lite olja på fingertopparna och masserar in i hårbotten ca 2 ggr. i veckan och tvättar håret med schampo var tredje dag.

Måste också tillägga att jag numera använder oljan till hela kroppen även ansiktet den är ljuvlig.

 

Jag är så tacksam för att ha hittat något som verkligen fungerar, synd bara att jag inte har kommit på detta tidigare.

Vill med detta förmedla till andra med liknande problem testa detta, för mig det enda som hjälpt."

Anita

Q for Skin AB® · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2021 · Sitemap