Naturnära egenvård från norden | Fri frakt från 399kr

Näringsrik egenvård

vid kroniska torrhetsbesvär

Avlang Bakgrund Vinter
Quick Repair Jul

QUICK REPAIR CREAM

 

Ge bort omsorg för huden i julklapp! Quick Repair Cream är en närande och trygg hudvårdskräm för alla torrisar, passar även den allra känsligaste huden. En skonsam, mjukgörande och effektiv kräm som skyddar och stärker hudbarriären samtidigt som den lätt går in utan att kladda. Rekommenderas till ansikte, kropp, händer och fötter.

 

JULERBJUDANDE 279KR

(ord. pris 349kr)

Erbjudandet gäller t.o.m. 8/1/23

 

TILL erbjudandet

 

SE FLER JULKLAPPSTIPS

 

Lingon Jul

LINGONBERRY HI-TECH SERUM IN CREAM

 

Ren lyx för huden i vinter! Lingonberry Hi-tech Serum in Cream är en exklusiv ansiktskräm med serumeffekt som ger lyster, vitalitet och spänst samtidigt som den motverkar och minskar hyperpigmentering. En riktig multiprodukt då den ersätter fyra hudvårdsprodukter i ditt badrumsskåp. Dagkräm, nattkräm, ögonkräm och serum i en och samma formula som även passar känslig hy.

 

JULERBJUDANDE 499KR

(ord. pris 649kr)

Erbjudandet gäller t.o.m. 8/1/23

 

till erbjudandet

 

SE FLER JULKLAPPSTIPS

 

Q FOR SKINS BÄSTSÄLJARE

Svarta-vinbar
Svarta-vinbar

REVOLUTIONERANDE NÄRINGSKONCEPT MOT KRONISK TORRHET

 

Känner du till att forskning visar att Omega-3 och Omega-6 av god kvalitet och i balans är livsnödvändiga fettsyror för vitalitet i huden?

 

Fettsyrorna reglerar bland annat fuktnivån och stärker hudens motståndskraft. Brist på dessa ger upphov till torr hud, ökad solkänslighet, glåmig hy, rynkutveckling och hyperpigmentering. I våra nordiska bärs extremt små fröer har man funnit att det finns naturligt stora mängder Omega-3 och Omega-6 i perfekt balans. Den näringen finns i vår produktserie.

 

TILL ALLA PRODUKTER

 

handla hållbart

 

Att använda en produkt som har fler ändamål gör att vi tillsammans kan minska på mängden förpackningar och använda resurser effektivare. Genom att Q for Skin använder vegetabiliska bärfröoljor behöver inte heller havens ekosystem belastas av hudens behov av fettsyror.

I kombination med naturliga ämnen och vegetabiliska ingredienser samt en miljövänlig tillverkningsmetod får du hudvård som både tar hänsyn till natur, djurliv och är bekväm att använda. Det är hållbart i längden!

Tryck 8941 1

Det är inte skönhetsvård, men det blir skönhet av det. För mig har det inte handlat om ungdomlighet, utseende eller att sälja en burk. Jag vägrar acceptera att människor inte kan få hjälp med sina torrhetsbesvär. Med rätt näring kan man göra stor skillnad för livskvaliteten.

Florence Nilsson, grundare av Q for Skin

Läs mer

Om Q for Skin

 

Q for Skin är ett svenskt företag som utvecklar innovativ, naturlig och högteknologisk hud-, hår- och intimvård. Produkterna bygger på ett nordiskt samarbete och den finska forskningen om nordiska bärfröoljors effekt på hud och hälsa. Ett tryggt, effektivt och naturligt val av egenvård som gör skillnad!