Naturnära egenvård från norden | Fri frakt från 399kr

Näringsrik egenvård

vid kroniska torrhetsbesvär

Headerbild Host
OKTOBERKAMPANJ

GÅVA PÅ KÖPET


Köp minst två valfria produkter & få ett Lip Balm på köpet* värde 59kr

 

Blackcurrant Lip Balm är ett mjukgörande och skyddande vegetabiliskt läppbalsam för torra, nariga läppar och röda kinder. Med sin naturliga och vårdande sammansättning av bl.a. svartvinbärsfröolja och jojoba fungerar balmet som ett skydd mot vind och kyligt väder. Mild doft av vanilj.

 

*Erbjudandet gäller endast på ordinarie priser och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Svarta-vinbar
Svarta-vinbar

REVOLUTIONERANDE NÄRINGSKONCEPT MOT KRONISK TORRHET

 

Känner du till att forskning visar att Omega-3 och Omega-6 av god kvalitet och i balans är livsnödvändiga fettsyror för vitalitet i huden?

 

Fettsyrorna reglerar bland annat fuktnivån och stärker hudens motståndskraft. Brist på dessa ger upphov till torr hud, ökad solkänslighet, glåmig hy, rynkutveckling och hyperpigmentering. I våra nordiska bärs extremt små fröer har man funnit att det finns naturligt stora mängder Omega-3 och Omega-6 i perfekt balans. Den näringen finns i vår produktserie.

 

TILL ALLA PRODUKTER

Framtidens Badrumsskap

FRAMTIDENS BADRUMSSKÅP

 

Vi tror på enkelhet. Med våra multifunktionella hud- och hårvårdsprodukter sparar du inte bara plats i badrumsskåpet utan även på jordens resurser. Till exempel kan våra oljor användas till en torr hårbotten, fötter med självsprickor, under ansiktskrämen eller vid intimvård. Våra ansiktskrämer kan även användas som både ansikts- och ögonkräm, dag- och nattkräm. Det har aldrig varit enklare att ta hand om sin hud.

Shutterstock 788479111 (Kopia)

omtanke och trygghet i kundrådgivning

 

Att bli av med torrhet och återställa hudens mikrobiom kan ta tid. Därför har Q for Skin en egen kundrådgivning som du kan vända dig till.

Rådgivningen erbjuder stöd, men ger också oss återkoppling och en dialog kring hur produkterna upplevs och fungerar. Det är för oss otroligt värdefull information. Det gör att vi vet att många som vänder sig till oss får en egenvård som ger resultat och förbättrad livskvalitet – ibland till hela familjen.

Om du upplever besvär med din hud, hårbotten eller slemhinnor kan du boka kostnadsfri telefonrådgivning. 

Boka rådgivning

Om Q for Skin

 

Q for Skin är ett svenskt företag som utvecklar avancerade och högteknologiska hud- och hårvårdsprodukter. Produkterna bygger på ett nordiskt samarbete och den vetenskapliga forskningen på nordiska bärfröoljors effekter på hud och hälsa.

Tryck 8941 1

Det är inte skönhetsvård, men det blir skönhet av det. För mig har det inte handlat om ungdomlighet, utseende eller att sälja en burk. Jag vägrar acceptera att människor inte kan få hjälp med sina torrhetsbesvär. Med rätt näring kan man göra stor skillnad för livskvaliteten.

Florence Nilsson, VD och grundare

Läs mer