Naturnära egenvård från norden | Fri frakt från 399kr

Julklappar

användbara julklappar

 

Har du svårt att komma på vad du ska lägga under granen? Ge bort klappar till nära och kära som du vet kommer till användning! Här hittar du våra bästa erbjudanden tillsammans med andra tips på julklappar. Skäm bort dig själv eller någon du tycker om med Q for Skin!

Jul Quick Repair Cream Kopiera

FUKTKRÄMen FÖR ALLA TORRISAR

 

Quick Repair Cream är en närande och trygg hudvårdskräm för alla torrisar som även passar den allra känsligaste huden. En skonsam, mjukgörande och effektiv kräm som skyddar och stärker hudbarriären samtidigt som den lätt går in utan att kladda. Rekommenderas till ansikte, kropp, händer och fötter. Nu kan alla få mjuk, len hud!

 

– Till dig som vill ha en fuktkräm för hela kroppen

– Till dig som alltid blir extra torr på vintern

– Till föräldern som söker trygg och effektiv hudvård till sina barn

 

GÅ TILL erbjudandet

 

Intensive Nourishing Cream

Lyxig & sammetslen multikräm

 

Intensive Nourishing Cream ger din hud den näring som den längtat efter. En exklusiv och återfuktande näringskräm med lätt sammetslen konsistens som går in i huden och ger en omedelbar känsla av mjukhet och smidighet. Krämens formula stärker hudbarriären vilket resulterar i nyvunnen vitalitet, ökad elasticitet och mjukhet. En barriärskräm skapad för både ansikte och kropp, som även är fantastisk för torra händer och fötter. Har en elegant doft utan kända allergener.

 

– Till dig som önskar sammetslen hud i vinter

– Till alla med torra händer och självsprickor

– Till dig som inte kunnat använda doftsatta produkter tidigare

 

GÅ TILL erbjudandet

 

Lingonserum Jul 2023

Välmående vinterhy med lyster

 

Lingonberry Hi-tech Serum in Cream är en exklusiv ansiktskräm med serumeffekt som ger lyster, vitalitet och spänst samtidigt som den motverkar och minskar hyperpigmentering. En riktig multiprodukt som ersätter fyra hudvårdsprodukter i badrumsskåpet. Dagkräm, nattkräm, ögonkräm och serum i en och samma formula som även kan passa känslig hy. Ren lyx för både hud och plånbok!

 

– Till dig som vill förenkla din hudvårdsrutin

– Till alla som önskar anti-age effekt

– Till dig som önskar en hud med glow i vinter

 

GÅ TILL erbjudandet

 

Jag har haft problem med min hud i många år. Vid stress och menstruation har huden blivit mer prickig, rödflammig och öm. Jag fick Lingonkrämen i julklapp förra året. Efter att ha använt den i bara några veckor upplevde jag inga ojämnheter eller känslighet längre, vilket är helt otroligt! Jag är galet tacksam och känner inte ett behov av att sminka mig varje dag längre. Tack för en fantastisk produkt!

Jenny

 

Julgran

fler tips på

julklappar med omsorg

QFS Lingonkapslar Transparent 500Px Srgb

Q Lingonkapslar boostar huden inifrån med fukt och glow, tack vare lingonfröoljans rika innehåll av vegetabiliskt Omega-3. Ta tillbaka lystern i vinter med lingon!

QFS Sensitive Cleansing Milk Transparent 500Px Srgb

Cleansing Milk är anpassad för att skonsamt rengöra en känslig hud från makeup, smuts och föroreningar. Rekommenderas även som mild skyddande handtvätt då dess vårdande oljor bevarar hudens naturliga fett- och fuktbalans.

QFS Blackcurrant Nourishing Oil Transparent 500Px Srgb

Intensive Nourishing Serum är ett återfuktande och lystergivande oljeserum för ansikte, hårbotten, dekolletage, kropp och nagelband. En lyxig julklapp som tar hand om hela huden!

QFS Nourishing Shampoo Transparent 500Px Srgb

Nourishing Shampoo är räddningen för torrt, slitet hår i vinter! Näringen från svartvinbärsfröoljan har reparerande effekt på hårstråna och ger håret lyster, vitalitet och glans.

QFS Conditioner Transparent 500Px Srgb

Q Conditioner ger maximal återfuktning till torra, spröda toppar i vinter. Låt balsamet sitta i extra länge för extra näringsboost.

QFS Lipbalm Transparent 500Px Srgb

Blackcurrant Lip Balm är en perfekt gåva att stoppa i julstrumpan! Det veganska läppceratet mjukgör, vårdar och skyddar torra och nariga läppar från kyla.

Jag har ätit Lingonkapslar i drygt två månader nu och allt jag kan säga är WOW! Jag har fått tillbaka min lyster i ansiktet och huden ser så fräsch ut.

Jaiteh

 

IMG 3797Klar21,5X31,5Cm
IMG 3797Klar21,5X31,5Cm

varför blir huden torr på vinterhalvåret?

 

Huden behöver fuktighetsbevarande ämnen för att hålla sig stark och tålig, speciellt under vintern. Vanligtvis finns dessa ämnen naturligt i huden, men när vädret växlar ute och inomhusluften blir torrare kan huden ha svårare att behålla rätt fett- och fuktbalans. Detta leder ofta till torr, fnasig och extra känslig hud under höst, vinter och vår när luftfuktigheten minskar. Därför är en kombination av fukt, fett och näring ofta lösningen vid torrhetsbesvär!

 

Vårda din vintertorra hud med Q for Skins Startpaket innehållande Blackcurrant Oil som hjälper till att återställa fettbalansen i huden, Quick Repair Cream som bevarar fukt och Blackcurrant Lip Balm som återfuktar och mjukgör torra, fnasiga läppar och kinder.

 

 

 

IMG 2945

ANSIKTSVATTEN MED HI-TECH EFFEKT

 

Suppressing Booster gör så mycket mer än att bara ge fukt och ta bort makeup-rester. Kombinationen av bl.a. Niacinamid och vitamin B5 hjälper till att motverka och minska pigmentfläckar, balansera talgproduktionen och skydda mot miljöföroreningar. Produkten ger även ett fantastiskt glow som håller hela dagen!

 

– Till dig som vill ha flera funktioner i en produkt

– Till den som vill dryga ut nästkommande produkt

– Till dig som önskar en jämnare hudton med glow

 

GÅ TILL PRODUKTEN

 

Lotta Tipsar

Hudterapeutens tips

 

"Jag har haft Q for Skin på min hudvårdssalong sedan 2013. Det är helt fantastiska produkter som verkligen gör skillnad! Själv har jag haft det så jobbigt med hyperpigmentering eftersom jag spelar golf och vistas mycket i solen, men sen jag började med Lingonkapslar och Lingonkräm har de tråkiga fläckarna försvunnit. Dessa två produkter ger otrolig lyster året om, framförallt när man är torr och glåmig i huden på vintern och önskar mer glow, vitalitet och spänst. Ett givet val för mig och mina kunder, även för dem med känslig hud."

– Lotta, Hudterapeut